דרוש מידע למבינים בתוצאות בדיקה סרולוגית לקורונה

• הוסף לסימניות
עשיתי בדיקה סרולוגית לקורונה בקופ"ח והתוצאה היתה: קטן מ 21.
אני יודעת שבשביל לקבל תו ירוק זה לא מספיק, אבל מה זה אומר בשביל המידע האישי שלי - אם לא רשום 0 , זה אומר שכן החלמתי מתישהוא מקורונה או לא בטוח?

• הוסף לסימניות
עשיתי בדיקה סרולוגית לקורונה בקופ"ח והתוצאה היתה: קטן מ 21.
אני יודעת שבשביל לקבל תו ירוק זה לא מספיק, אבל מה זה אומר בשביל המידע האישי שלי - אם לא רשום 0 , זה אומר שכן החלמתי מתישהוא מקורונה או לא בטוח?
בגדול זה לא נקרא הגנה ומומלץ לעשות חיסון

• הוסף לסימניות
אני לא שואלת בשביל להתייעץ לגבי חיסון או לא
רק מעניין אותי אם זה אומר שעברתי קורונה

• הוסף לסימניות
כנראה שעברת קורונה אבל ממש מזמן

• הוסף לסימניות
כנראה שעברת קורונה אבל ממש מזמן
לא חייב להיות שזה היה מזמן,
אצלנו במשפחה היה קורונה עוד בגל הראשון ויש לכולם מלא נוגדנים.

מה שכן יכול להיות הסיבה זה אולי הגוף שלך לא מייצר נוגדנים ממחלה, רק ע"י חיסון.

• הוסף לסימניות
מעט מאוד נוגדנים, שלא מגינים עליך.
זה יכול להווצר מחשיפה כלשהיא לנגיף גם אם לא חלית בפועל.

• הוסף לסימניות
גם לי וגם לחמותי התוצאה היתה קטן מ21. נראלי שזו התוצאה המינימלית (אולי כי פחות מזה קשה לאבחן במס')

• הוסף לסימניות
לא חייב להיות שזה היה מזמן,
אצלנו במשפחה היה קורונה עוד בגל הראשון ויש לכולם מלא נוגדנים.

מה שכן יכול להיות הסיבה זה אולי הגוף שלך לא מייצר נוגדנים ממחלה, רק ע"י חיסון.
מסתבר שגוף שלא מייצר חיסונים מהנגיף עצמו גם לא ייצר מהחיסון...
שה' יעזור

• הוסף לסימניות
זה כלום
זה כמו 0
וכמו שכתבו תכן וחשפת מבלי לחלות
אין מזה הגנה בכלל

• הוסף לסימניות
גם הבת שלי קיבלה כזו תוצאה למרות שעברה קורונה. עשתה את הבדיקה כ8 חודשים אחרי המחלה.
עשיתי סקר קטן והמסקנה היתה שיכול להיות שאנשים שעברו וריאנט מסוים של קורונה (באותה תקופה עם אותם תסמינים) פיתחו פחות נוגדנים. או שכן או שלא...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה