כללי למבינים היטב באילוסטריטור

• הוסף לסימניות
אני צריכה עזרה דחופה
(אפילו שערב חג)
קיבלתי קובץ אילוס עם הרבה מרקמים
וכולם עשויים מ2 צבעים תכלת לבן
את התכלת אני צריכה להמיר לציאן
אולי יש פקודה שניתן לעשות את זה בהחלפה אחת לכל המרקמים?
יש לזכור שזה מרקם ולא צבע

תודה רבה רבה למי שנותן מזמנו לעזור לי

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 6.4 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
הבעיה בקובץ שהוא נבנה בקורל והגיע אלי בפורמט פידיאף
לא הצלחתי לפתוח אותו בקורל
אז פתחתי אותו באילוס
אבל אני מאמינה שכשבנו אותו הפטרנ היה בנוי אותו צבע

• הוסף לסימניות
לבחור את כולם ובגלגל של recolor artwork
להפוך לציאן את כולם יחד.

• הוסף לסימניות
ואם לא הסתדרת אפשר לעשות לך את זה בקורל.

• הוסף לסימניות
לבחור נקודה אחת עם כלי הבחירה הלבן.
ושם בתפריט
Select/same/Fill Color
ואז פשוט לשנות את הצבע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1395007:
ואם לא הסתדרת אפשר לעשות לך את זה בקורל.

באמת הגיע הזמן שגרפיקאים יקחו את עצמם בידים, וינסו את קורל פעם אחת בחיים שלהם.

אילוסטרייטור תוכנה מעולה, אבל תאמינו לי, מי שלא התנסה עם קורל... לדעתי מפספס משהו בחיים שלו.

• הוסף לסימניות
רק עכשיו אני רואה את התגובה, פשוט התייאשתי מהקובץ לפני החג
אני בעד קורל ועובדת עליו בלי הפסקה
אבל יש לו באג גדול שלא תמיד מקבל קבצי פידי אף או אילוס, כמו במקרה הנ"ל ועל זה אין תחליף לאילוס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה