למבינים, המומחים, והאדיבים בע"מ: ctrl+d

• הוסף לסימניות
בודאי נתקלתם בזה.
אתם מציירים עם המשטח הגרפי. הכל טוב ויפה, אבל מידי פעם אתם צריכים לבצע קונטרול די, כדי להטמיע בחירה.
מה אתם עושים? לוקחים את המקלדת מהצד ומבצעים?
הדבר מסרבל ומטריד. יש למישהו עצה או פיתרון איך מבצעים את הפעולה הזו (מנגה) או בעט (אינטוס) ?
אודה מאוד לכל מי שיסייע בעיניין!!!

• הוסף לסימניות
אין כמו פרוג!
שניה אחרי שפרסמתי את ההודעה מצאתי לבד! ;)
פרסמתי ונושעתי...
מנגה- deselect בסרגל המשימות.
תודה

• הוסף לסימניות
אני באופן אישי ג"כ לא מתלהב לשלוח יד למקלדת בשביל קיצורים, למרות שהרבה מאוד עובדים ככה ורגילים לזה, ואולי באמת כדאי להתרגל לזה.
בכל אופן, הפתרון שלי הוא שקישרתי את הקיצורים השמישים שלי ל-
radial menu
באופן שבכל פעם שאני לוחץ על הכפתור של העט נפתח לי הרדיאל מניו במקום שהסמן נמצא, ואני בוחר משם מה שאני צריך. undo, וכו' וגם קיצורים שקשורים לselections
מצרף קובץ:
צפה בקובץ המצורף 218260
לי יש סינטיק, אבל אני מניח שיש את זה גם באינטואוס.
זה יותר נוח מליצור קיצור בסרגל, כי בשביל להגיע לסרגל צריך להזיז את הסמן :) , בעוד הרדיאל מניו נפתח במקום בו הסמן כבר נמצא.

• הוסף לסימניות
אני עושה את קיצורי המקלדת על עיוור לגמרי... לא יכולה בלי זה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1461851:

זה הכי טוב, אחרי שמתרגלים זה נעשה טבע. אבל לצערי לא עברתי את שלב ההתרגלות בהצלחה.

• הוסף לסימניות
הגדרתי את הקיצורים שאני הכי משתמשת בלחצנים שבצד הלוח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1461851:

גם אני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה