כללי למבינים - סגנונות בוורד וייבואם לאינדזיין

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ גדול של ספר בוורד,

יש בו הרבה סוגים של טקסט,
כגון: טקסט רץ, מקורות, סוגרים ועוד..

הלקוח אמנם נתן נתונים שונים לכל חלק בטקסט,
אבל לא הגדיר את זה כסגנון.

האם יש דרך בוורד להגדיר
שכל מה מה שיש לו נתונים ספציפיים הוא סגנון מסוים -
להגדיר הרבה קטעים כסגנון מסוים,
או שצריך לעבור חלק חלק ולסמן אותו כסגנון המסוים???

השורה התחתונה היא כמובן,
שכאשר אני מייבאת את הקובץ הזה לאינדזיין,
אז אני רוצה שכל הטקסט יהיה מאופיין בסגנונות,
ושינויים שאעשה יחולו באופן גורף על כל הספר.

תודה רבה

• הוסף לסימניות
אפשר לייבא הכל לאינדיזיין עם שמירת עיצוב, ובאינדיזיין להחיל סגנונות בחיפוש והחלפה. ואפשר כבר בוורד בחיפוש והחלפה, בכפתור ''עיצוב'' בחיפוש להגדיר איזה עיצוב לחפש, ובהחלפה להגדיר סגנון בכפתור ''סגנון''

• הוסף לסימניות
אוקי, אייבא את הטקסט עם כל המאפיינים שלו מוורד,
ואז,
איך אני עושה באינדיזיין להחיל סגנונות בחיפוש והחלפה
כאשר בעצם זה לא מוגדר לי כסגנון.

אשמח לתשובה מפורטת,
אולי למישהו יש צילומי מסך/סרטונים?

תודה רבה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה