כללי למבינים- פאקייג' באינדיזיין

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות לייצא קובץ idml בצורת פקייג'?
ז"א מכיון שבשני מחשבים הגירסאות שונות, צריך תאום עם idml, אבל אז התמונות והרקעים לא עוברים, ואם אני עושה פאקייג' אז בכלל הגירסה לא מתאימה.

מה הפתרון לכזה דבר?

תודה רבה רבה מראש לעונים

• הוסף לסימניות
תודה.
איך בדיוק עושים את זה?

וזה נשלח אלי בג'מבו מייל, 20 ד' עד שירד למחשב.
עכשיו הכל מהתחלה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoffy;2325716:
תודה.
איך בדיוק עושים את זה?

וזה נשלח אלי בג'מבו מייל, 20 ד' עד שירד למחשב.
עכשיו הכל מהתחלה?

מייצאים קודם לפאקייג'
לאחר מכן מייצאים (כרגיל) לתוך הפולדר את הidml

אם כבר את מורידה את הפולדר מהג'מבו
אז תיצאי בנפרד את הIDML ומקמי בתוך הפולדר לאחר מכן

• הוסף לסימניות
הוא לא נותן לי !
. Files size is too large for ZIP archive. Use RAR instead

• הוסף לסימניות
הוספתי את הidml לפולדר, וכשאני פותחת אותו שוב הוא לא מקושר ללינקים והפונטים.

יש שלב שדילגתי?

• הוסף לסימניות
אולי יש פה עוד מבין בעניני פאקג'?? דחוף לי תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoffy;2325981:

יש שלב שדילגתי?

תקשרי אותם ללינקים אלו

• הוסף לסימניות
איך? מתוך אינדיזיין אחד אחד?
אני כבר מתייאשת...

• הוסף לסימניות
בחלונית הקישורים (LINKS) דאבל קליק על הסימן שאלה האדום ותבחרי את הקובץ המתאים בפאקג' והוא ישאל כנראה אם לעדכן את כל השאר אוטומטית תעני לו שכן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoffy;2325981:

יש שלב שדילגתי?

...

נכתב ע"י SHIRSHIR;2326067:
בחלונית הקישורים (LINKS) דאבל קליק על הסימן שאלה האדום ותבחרי את הקובץ המתאים בפאקג' והוא ישאל כנראה אם לעדכן את כל השאר אוטומטית תעני לו שכן.

הוצאת לי את המילים מהמקלדת :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה