למבינים שבפורום-מצלמה דיגיטלית

• הוסף לסימניות
יש לי מצלמה דיגיטלית אולימפוס X-715
שהזום נתקע, כלומר העדשה הסתובבה ולא נסגרת
השאלה שלי האם תיקון שלה שווה? זה נקרא תיקון רציני שעולה יקר
(אני יודעת שהמצלמה הזו היום שווה חצי מאשר לפני 7 שנים)

ושאלה נוספת-
קבלתי מתנה מצלמה אגפא קומפקט 102
רציתי לשאול עד כמה היא שווה?

• הוסף לסימניות
מניסיון
תתעיני את הבטריות למשך זמן ארוך
ואז תנסי שוב
תפתחי ותסגרי
מניסיון רק זה עזר לי לבעיה כזאת

• הוסף לסימניות
ומנסיון שלי (בדיוק השבוע) דחפתי חזק (החלטתי שבכל מקרה זה ילך לתיקון אז שווה לנסות) וזה השתחרר
במצלמה אחרת לפני כמה שנים זה דרש תיקון של כ100 ש"ח (אז)
בכל מקרה תתקשרי לחנות צילום ותבררי מחיר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלף ריש;408158:
י
(אני יודעת שהמצלמה הזו היום שווה חצי מאשר לפני 7 שנים)

ו

חצי? :D:D:D

מצלמה שקניתי לפני 3 שנים ב5200 (שהיה אז מחיר מטורף, נמכרה אז בסביבות 6000++) תמכר היום אולי אולי ב1000.

• הוסף לסימניות
כן גם אצלי זה הצליח לחזור רק לחצי
וזה לא היה בעיה של בטריות כי ניסיתי גם מוטענות וגם חדשות

• הוסף לסימניות
תודה,
אבל ניסיתי בטריות חדשות ועדיין זה לא הסתדר, יש למישהו תשובה בשבילי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה