למבינים

• הוסף לסימניות
ביקשו ממני לפרסם:

התמונה בגודל 75/95 ס"מ
האותיות והמסגרת בזהב
במציאות - חדה מאד והרבה יותר יפה:confused:
אפשר ליצור קשר רק במייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

קבצים מצורפים

• תמונה.png
    KB 494.5 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
הבנתי
איזה חלק הוא "עבודת יד"?

• הוסף לסימניות
אפשר במייל לברר את העניינים

• הוסף לסימניות
ניתבקשתי לציין שהמלאי מוגבל מאד, בלעדי, יחודי, כל הקודם זוכה.

• הוסף לסימניות
מה הקטע של ההקפצות האלו?

רב האנשים זקוקים לצפות בכזו הודעה פעם אחת בלבד כדי להבין אם הם "מבינים" וזה לטעמם או לא...
ובשביל להכנס פעם אחת בד"כ לא צריך להקפיץ, מי שמשתמש דרך הודעו מהיממה האחרונה, יראה זאת גם בלי הקפצה,
ומי שעובר על האחרונים באופן ידני, גם הוא כבר ראה לפחות פעם אחת...

וכמובן, אני מבינה שההקפצה מנסה להיות כעין פרסום נוסף, ומאחלת מכל ליבי אלפי הצלחות למשווקי המוצר, אך אני מניחה שאני לא היחידה שזה קצת מ...."מעצבן" אותה להכנס בפעם השישית, רק כדי לראות שלא נוסף שום מידע מעניין ולא עוד איזה מוצר נוסף שקשור, אלא רק סתם הקפצה :)

המון הצלחות :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;1270574:
וכמובן, אני מבינה שההקפצה מנסה להיות כעין פרסום נוסף, ומאחלת מכל ליבי אלפי הצלחות למשווקי המוצר, אך אני מניחה שאני לא היחידה שזה קצת מ...."מעצבן" אותה להכנס בפעם השישית, רק כדי לראות שלא נוסף שום מידע מעניין ולא עוד איזה מוצר נוסף שקשור, אלא רק סתם הקפצה :)

המון הצלחות :)

הסקרנות היא מידה רעה אם היא מביאה לכזו תגובה;)
ואף אחד לא מוכרח להכנס... (במיוחד בפעם השישית)

• הוסף לסימניות
!

נכתב ע"י golea;1270593:
הסקרנות היא מידה רעה אם היא מביאה לכזו תגובה;)

צודקת, קיבלתי...

ואני מקווה למרות זאת שתגובתי הובנה, כי לא היתה בה שום כוונת פגיעה ח"ו.
ואם כן, אלפי התנצלויות!

• הוסף לסימניות
זה בסדר גמור, גם אני קיבלתי;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה