עזרה "למדם"- מישהו הצליח להוריד? (שיעורים על כל עבודת כהן גדול)

• הוסף לסימניות
קבלי מתנה מהם- שיעורים על כל עבודת כהן גדול, למייל.
יש מי שקבל והצליח להוריד למחשב?
השיעורים אצלי יורדים למחשב נורא לאט
וחשוב לי להצליח לראות את התכנים מספיק בזמן לפני יום כיפור.
יש מישהו שהצליח לראות את התכנים,
אם כן אודה, ואשמח לדעת איך הוריד. (מקווה שזו לא בעיה בעומס במחשב/בעיה בגודל, או אני לא יודעת מה).

• הוסף לסימניות
זה לא של "למדם".
יש להם אתר:
https://lamdem.co.il/
אבל גם משם לא הצלחתי להוריד.
אם יש מישהו שהצליח ויוכל לתת הכוונה איך- אודה.

• הוסף לסימניות
זה הוריד לי תכנים אחרים לגמרי (חשבון או לשון וכו') ושום אזכור לעבודת כהן גדול.
אח"כ קבלתי מייל מהם לגבי התוכניות שלהם (מיד הסרתי את עצמי).
הופתעתי כי קבלתי את הקישוק/הוראות משני רשימות מייל של אנשים אמינים - כנראה גם הם הולכו שולל.
אשמח לשמוע שזה היה אמיתי.

• הוסף לסימניות
היתה צריך להחליף לחשבון לילד מילדה ושם השיעורים של הכהן גדול

• הוסף לסימניות
מהכרותי למדם זו חברה רצינית ויש להם תכנים שונים, לא יודע איך הגעת לתכנים הספציפיים אבל כנראה בטעות, זה לא מהקישור של עבודת כהן גדול.
זה הוריד לי תכנים אחרים לגמרי (חשבון או לשון וכו') ושום אזכור לעבודת כהן גדול.
אח"כ קבלתי מייל מהם לגבי התוכניות שלהם (מיד הסרתי את עצמי).
הופתעתי כי קבלתי את הקישוק/הוראות משני רשימות מייל של אנשים אמינים - כנראה גם הם הולכו שולל.
אשמח לשמוע שזה היה אמיתי.

מי שהיה לו תקלה שינסה שוב למחוק את מה שהיה קודם ולהוריד כעת, כעת זה עובד מצוין אצל כולם.

• הוסף לסימניות
מהכרותי למדם זו חברה רצינית ויש להם תכנים שונים, לא יודע איך הגעת לתכנים הספציפיים אבל כנראה בטעות, זה לא מהקישור של עבודת כהן גדול.

מי שהיה לו תקלה שינסה שוב למחוק את מה שהיה קודם ולהוריד כעת, כעת זה עובד מצוין אצל כולם.
ישר כח גדול!

• הוסף לסימניות
קבלי מתנה מהם- שיעורים על כל עבודת כהן גדול, למייל.
יש מי שקבל והצליח להוריד למחשב?
השיעורים אצלי יורדים למחשב נורא לאט
וחשוב לי להצליח לראות את התכנים מספיק בזמן לפני יום כיפור.
יש מישהו שהצליח לראות את התכנים,
אם כן אודה, ואשמח לדעת איך הוריד. (מקווה שזו לא בעיה בעומס במחשב/בעיה בגודל, או אני לא יודעת מה).
בקישור הראשון ששלחו לי זה היה בגירסא 1.0.0.7, אחרי הפעלה זה הוריד עדכון ולא נפתח

פניתי אליהם והם שלחו לי את התוכנה בגירסא 1.0.0.8

הוריד הכל (סינון אתרוג) ועובד מצוין

• הוסף לסימניות
למדם סוכות.jpg

• הוסף לסימניות
מה אתם עושים כשהילדים שלכם מתקשים בשיעורי בית או צריכים ללמוד למבחן ואתם לא יודעים את החומר?
[כמוני, שלא יודעת לעזור בחשבון אחרי שלומדים לוח הכפל חחחחח]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה