התייעצות למדתם בפרוג?

• הוסף לסימניות
צהריים טובים לכולם! אני מתכוון בעז"ה להיכנס ללמוד ב'פרוג' בקורס הקרוב לאיור דיגיטלי,
הקורס עולה המון, והבנתי שאפשר לקבל עזרה בתשלום והשתתפות דרך ארגון "קמ"ח, או "כיוון",
מה אני צריך לדעת? מה הכללים לקבלת השתתפות בתשלום?
למדתי עד היום בישיבה, אבל לא סיימתי ישיבה גדולה, זה מספיק כדי לקבל תמיכה או שאני חייב 6 שנות לימוד בישיבות?
האם ישנה עוד דרך לקבל תמיכה לקורס?
ואם נרשמתי כבר, אני עדיין יכול לקבל השתתפות בתשלום?
אשמח לכל בדל עזרה או ידע בנושא!!

• הוסף לסימניות
https://keren-kemach.org/צור-קשר-2/
פרטים ליצירת קשר עם קמ"ח פשוט תתקשר ותשאל אותם
גם אם לא יענו לך מיד יחזרו אליך אם תמלא טופס
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
שלחתי מייל ל"קמ"ח", והן ענו לי עכשיו שהמימון הזה הוא רק לאנשים בגילאי 25 ומעלה.
זה הגיוני?
שמעתי על כאלה שקיבלו מימון בגילאים הרבה יותר צעירים.

• הוסף לסימניות
אז מה הבעיה פשוט תסיים
חחה הלוואי וזה היה כל כך קל כמו שזה נשמע...
אחרי שנכנסתי לתחום יהיה קשה להתנתק מזה. "הציץ ונפגע".:(
זה כמו לשים ילד שנה בכיתה גדולה, ואחר כך להחזיר אותו חזרה לגן...

• הוסף לסימניות
יש גם כל מיני קרנות וגופים שיכולים לתת סיוע בסכומים קטנים (יחסית). אני קיבלתי מענק משיקום שכונות, למשל, ללימודים בפרוג.

• הוסף לסימניות
אם אתה מביא אישור מהראש ישיבה שהוא ממליץ לך על הלימודים בפרוג אתה יכול לקבל עזרה במימון עד 50 אחוז ולא עד 90 שזה למי שנשוי
מכיר בחור בן20 שקיבל.
פרטים נוספים באישי

• הוסף לסימניות
שלחתי מייל ל"קמ"ח", והן ענו לי עכשיו שהמימון הזה הוא רק לאנשים בגילאי 25 ומעלה.
זה הגיוני?
שמעתי על כאלה שקיבלו מימון בגילאים הרבה יותר צעירים.
שטויות אני בן 20 וקיבלתי מימון של חצי מהקורס פשוט תלך לשם תעשה מיבחן תעסוקתי וכשיראו שאתה מתאים לתחום האיור אז יממנו לך

• הוסף לסימניות
הבנתי שנשים מקבלות פחות אחוזי מימון אבל ברור שמקבלות

• הוסף לסימניות
כי הרעיון הוא לעודד גברים חרדים להשתלב בתעסוקה למיטב הבנתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה