דרוש מידע למדת איפור אצל חוי חפץ? אשמח שתייעצי לי

• הוסף לסימניות
תודה לכולן על התגובות :)
אני מסיקה מדבריכן-שבאופן גורף הלימודי איפור אצל חוי חפץ טובים והשיקול היחיד שאמור להיות לי זה בגלל התעודה .
נראה לי יותר חשוב איך אני מאפרת ולא איפה למדתי...
------------------------------------
אשמח לשמוע עוד דעות כדי לקבל החלטה סופית
אחותי למדה בגודה אצל נעמי קיבלביץ ומאוד מאוד מרוצה!! לימוד מקצועי ומפורט והכי חשוב שיש אפשרות להתיעץ כל הזמן ולבוא לשעורי חיזוק. ממש מרגישים שחשוב לנעמי ההצלחה של הבנות! תכלס זה מה שחשוב, הלימוד המקצועי והשירות גם אחרי שסיימת ללמוד

• הוסף לסימניות
הי
אני עכשו בהתלבטות למי ללכת לקורס איפור
שמעתם אולי על בלונטי מבית בועז שטין
איך המזוודה שמקבלים?...
איך הלימוד? ...
עם מה יוצאים?
בקיצור אם יש לכם מה לומר אני אשמח

• הוסף לסימניות
הי
אני עכשו בהתלבטות למי ללכת לקורס איפור
שמעתם אולי על בלונטי מבית בועז שטין
איך המזוודה שמקבלים?...
איך הלימוד? ...
עם מה יוצאים?
בקיצור אם יש לכם מה לומר אני אשמח
@חפציבה ירקוני זה אני, הלכת לשם בסוף?
אשמח מאד לקבל פרטים על הקורס של בלנטי.
מי ששמעה או מכירה- יעזור לי מאד!!

• הוסף לסימניות
@חפציבה ירקוני זה אני, הלכת לשם בסוף?
אשמח מאד לקבל פרטים על הקורס של בלנטי.
מי ששמעה או מכירה- יעזור לי מאד!!
אני באמצע קורס בבלנטי
לקחתי את זה בתור ללמוד משהו נחמד מהצד בחופשת לידה
הגעתי עם המון ידע מקדים
מבחינה מקצועית חמוד ממש
מביאים מוצרים של ירין שחף בעיקר + השלמות קצת של חברות אחרות
המוצרים שלו ממש נחמדים, מייקאפים עם כיסוי בינוני יפים מאוד ב-5 גוונים, 3 קונסילרים וכו
וכן, בהחלט צריך להוסיף עוד מוצרים, מייקאפים של אסתי לאודר,בסיס לצלליות, שימרים ועוד כהנה וכהנה
המורה מדהימה וכיפית אבל עושה סגנון קצת יותר דומננטי
מלמדים אותך את הטכניקות ואם יש לך את זה אז את יכולה לקחת ולעשות בצבעים שאת אוהבת

• הוסף לסימניות
משהיא יודעת איך אני משיגה את המספר של חוי חפץ?

• הוסף לסימניות
הי
מישהי יודעת מה בערך העלות של הקורס אצל חוי חפץ?
וכן כמה בנות בקבוצה?

• הוסף לסימניות
גם אשמח לדעת מה העלות פחות או יותר
וכן אם יש מישהי שלמדה אצל חוי ויכולה לשלוח לי תמונות של איפורים שלה אשמח להתרשם

• הוסף לסימניות
עזרה פליזזזזז מתלבטת בין חוי חפץ לעדה לזורגן אשמח לשמוע ממי שלמדה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה