למה אין חדר המתנה ב"קבצים מצורפים"?

• הוסף לסימניות
טוב, זה היה בשביל החיוך:)
תכלס- אני מנסה לצרף קבצים- באייקון סיכת המשרד- עיון- העלה. ואז כתוב: הקבצים בתהליך העלאה- אנא המתן
אני ממתינה וממתינה וממתינה עד בוש...

מישהו יודע למה זה קורה? כבר העלתי פעם אחת בהצלחה.

• הוסף לסימניות
כנ"ל אותה בעיה.
אשמח לשמוע על פתרון.

• הוסף לסימניות
"אם אין לי מי לי"- נראה לי שעליתי על הבעיה. קבצים כבדים מידי, או גבוליים מבחינת משקלם.

• הוסף לסימניות
שימי לב:
כשאת ממתינה, מופיעה משבצת אפורה קטנה בפינת הדף של העלת הקבצים. הוא מראה לך את האחוזים, איפה הוא אוחז.
זה יכול לעזור לך בהמתנה, לראות אם הוא תקוע, או שלוקח לו זמן וכד'......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Magic Brush;1041317:
שימי לב:
כשאת ממתינה, מופיעה משבצת אפורה קטנה בפינת הדף של העלת הקבצים. הוא מראה לך את האחוזים, איפה הוא אוחז.
זה יכול לעזור לך בהמתנה, לראות אם הוא תקוע, או שלוקח לו זמן וכד'......

נראה לי שזה רק בכרום. באקספלורר אין לי את זה.

• הוסף לסימניות
נכון, באקספלורר אין את הריבוע האפור

...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה