- הוסף לסימניות
רביץ?אני לא גרה באיזור הסניף בכלל, אצלי הבעיה קשה יותר, או הליכה של 10 דקות לאוטובוס כולל עליה של מעל 100 מדרגות, או הליכה של 10 דקות לאיזור מגוריך ומשם אוטובוס, או שחובה רכב צמוד.
רביץ?אני לא גרה באיזור הסניף בכלל, אצלי הבעיה קשה יותר, או הליכה של 10 דקות לאוטובוס כולל עליה של מעל 100 מדרגות, או הליכה של 10 דקות לאיזור מגוריך ומשם אוטובוס, או שחובה רכב צמוד.
באשדוד זה ממש הזוי.....אני גרה באשדוד וגם אצלנו צריכים ללכת מרחקים עד למוקד מסירה, אין ברובע ח' וברובע ז' יש סניף דואר אבל הוא לא משמש כמרכז מסירה, צריכים ללכת עד רובע ג' ליש חסד. בערך אותו סדר גודל מרחק, כחצי שעה ברגל ובאוטובוס לפחות 10 דק'
www.prog.co.il
אוי וי,
תכף הוא עובר לרביץ@אברהם בצלאל
למשל בבני ברק בכל פינה יש לך מרכז מסירה כמעט כל כמה רחובות, בנווה יעקב יש פיצוץ של אנשים ואין סיכוי להוציא חבילה בפחות משעתיים המתנה, סניף אחד בלבד בשכונה הענקית הזאת [אני מסתפק אם זה בעיה בדואר ישראל או בנוה יעקב כי בכל דבר אין בשכונה הזו יותר מידי ]שלחתי פניה למשרד התקשורת כפי המלצת @avi++
בקשתי שלוחה בפני קוראי שורות אלו (מצווה להפיץ)
לשלוח פניה גם כן למשרד התקשורת על נושא זה
כדי להקל מעליכם העתקתי לכאן את נוסח הפניה ואת כתובת המייל למשלוח הפנייה,
ניתן לשנות מהנוסח כדי שלא יהיה שקר
לדוג' למחוק את המילים 'תושב נוה יעקב 'באם אינכם תושבי נוה יעקב וכו'
פשוט תעתיקו ותדביקו את כתובת המייל,
תעתיקו ותדביקו את הפנייה,
וזהו, שימחתם יהודי.
תודה רבה.
כתובת המייל- להעתיק ולהדביק:
pniyotdoar @ moc.gov.il לבטל את הרווחים לפני ואחרי השטרודל.
נוסח הפניה- להעתיק (לשנות אם צריך) ולהדביק:
דואר ישראל מפעילה בשכונת מגורי נוה יעקב שבירושלים סניף דואר אחד בלבד וזאת למרות גודלה העצום של השכונה, מביתי עד הדואר זה מרחק הליכה של 35 דקות! (אין לי רכב!) זה התעללות של ממש בתושבים! אינני יכול להזמין מוצרים מחו''ל ומהארץ בגלל זה! זה פשוט נוראי! צריך מוקדי מסירת דואר בנוה יעקב מזרח!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים