- הוסף לסימניות
הם גם לא מוסרים חבילות. כמעט.איפה?
בבעל הנס?
לא נגיש לי, כבר ציינתי בהודעות שלעיל...
הם גם לא מוסרים חבילות. כמעט.איפה?
בבעל הנס?
לא נגיש?איפה?
בבעל הנס?
מאיפה את יודעת?לא נגיש?
גם לי זה לא נגיש,
ואני צריכה ללכת לשם במיוחד,
וגם במרחק יותר גדול ממך.
הבעיה היא לא רחוב לכאן או לכאן אלא שבכל הרובע אין נקודת מסירה לחבילותחברה,
אני אמנם לא אשדודית
אבל גם בעירי יש לפעמים את הבעיה הזאת.
מה שעשיתי,
בררתי מאיזה רחובות הדואר מגיע לאזור שנוח לי להגיע אליו
ופשוט רשמתי שאני גרה בכתובת כך וכך.
הודעות על חבילה מגיעות לי ממילא בדוא"ל.
אהה,הבעיה היא לא רחוב לכאן או לכאן אלא שבכל הרובע אין נקודת מסירה לחבילות
כשכתבת שאת רוצה סניף דואר ב"ישועת חיים",מאיפה את יודעת?![]()
זה רחוק. נקודה.ממתי בדואר ישראל מיהו חושב על נגישות???
רובע ז', עפתם על עצמכם- זה לא באמת רחוק.
הבעיה באשדוד שהיא משבשת את תחושת המרחק, הכל נדמה כרחוק.
אני הייתי הולכת מרבע ח' לסמינר ברובע ז' ברגל- הייתי כמעט יחדה שאף פעם לא נסעה.
נחשו כמה זמן הלכתי...
תבדקו בשאר הערים כמה קרוב לאנשים מרכז המסירה.זה רחוק. נקודה.
את לא היחידה שהלכה לסמינר שנמצא בשכונה אחרת.
למעשה רוב הבנות מהכיתה שלי הלכו מרחק ניכר מהסמינר לביתן.
היינו הולכות 20 דקות וחצי שעה לסמינר.
למעשה, רוב הכיתה שלי
לא כתבתי את זה, ניקית אחרת כתבה ולא, לא גרה בסמוך לוכשכתבת שאת רוצה סניף דואר ב"ישועת חיים",
שיערתי שאת גרה בסמוך לו.
באושר עדאני לא מבינה איך אנשים בוכים על הדואר בזמן שבכל רובע ז' אין סופר אחד נורמלי!!! איפה אתם עושים קניות?
ברובע ז' באשדוד,
שכונה שבה מתגוררים 24 אלף תושבים,
אין מוקד מסירת דואר!
כל תושבי השכונה צריכים ללכת לרובע ג',
לסניף יש חסד.
זה לא הגיוני!!!!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ש.ב.א1 //