דרוש מידע למה אין משלוח חינם בטימו?

• הוסף לסימניות
התורה חסה על ממונם של ישראל!!
בעיקרון-
יש מינימום סכום להזמנה ומינימום סכום למשלוח חינם עד הבית.
אבל,
מי שעדיין לא מכיר,
מוסיפים את הטקסט הזה:
&_x_ads_channel=google&_x_ads_sub_channel=shopping&

לכתובת ה-URL כשנמצאים בעגלה (או בכל מיקום אחר - בתוך TEMU)
וכעת, באורך פלא כל המינימום מתאפס וניתן להזמין בכל סכום עם משלוח עד הבית!
בשם התורה?

• הוסף לסימניות
הוספתי בסוף השורה(מצד ימין)
תמיד ניסיתי לשים בסוף השורה מצד שמאל...ולא עבד...
זה מאוד מבלבל כי זה באנגלית, ואתה שם את הסמן וזה נראה לך שזה בסוף השורה, אבל אתה מגלה שזה בתחילת שורה.
מה תעשה? תעמוד על שורת הכתובת, ותלחץ "End" על המקלדת, וככה אתה בטוח בסוף השורה... ואז תדביק ב"קונטרול+V".

• הוסף לסימניות
זה מאוד מבלבל כי זה באנגלית, ואתה שם את הסמן וזה נראה לך שזה בסוף השורה, אבל אתה מגלה שזה בתחילת שורה.
מה תעשה? תעמוד על שורת הכתובת, ותלחץ "End" על המקלדת, וככה אתה בטוח בסוף השורה... ואז תדביק ב"קונטרול+V".
לא עוזר
זה לא עובד

• הוסף לסימניות
זה עובד!
בדקתי עכשיו...
לסמן את כל תיבת הכתובת
ללחוץ במקלדת על חץ ימין (ככה מגיעים לסוף השורה)
ולעשות CTRL+V

• הוסף לסימניות
למה לי לא עובד?
ניסיתי שוב ולא הלך

• הוסף לסימניות
למה לי לא עובד?
ניסיתי שוב ולא הלך
הרגע ניסיתי סתם והלך יפה.
בוא נעבור שלב שלב.
אתה נכנס לאתר, בוחר מוצרים, יובר לקופה, ושם שואלים אותך איזה משלוח אתה רוצה - לנקודת איסוף בחינם או לכתובת במחיר מינימום. אתה בוחר לכתובת, בוחר להעתקה את הטקסט באנגלית ש @המקלטת הביאה לעיל [לשים לב לבחור רק את הטקסט ולא רווח נוסף וכדו'], ובשורת הכתובת בטימו אתה בוחר אותה, ולוחץ "אנד" כדי להגיע לסוף השורה, לוחץ קונטרול+V בכדי להדביק את הטקסט הנ"ל - והופ, המשלוח מתאפס לחינם.
מקווה שעכשיו זה יעבוד. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
הרגע ניסיתי סתם והלך יפה.
בוא נעבור שלב שלב.
אתה נכנס לאתר, בוחר מוצרים, יובר לקופה, ושם שואלים אותך איזה משלוח אתה רוצה - לנקודת איסוף בחינם או לכתובת במחיר מינימום. אתה בוחר לכתובת, בוחר להעתקה את הטקסט באנגלית ש @המקלטת הביאה לעיל [לשים לב לבחור רק את הטקסט ולא רווח נוסף וכדו'], ובשורת הכתובת בטימו אתה בוחר אותה, ולוחץ "אנד" כדי להגיע לסוף השורה, לוחץ קונטרול+V בכדי להדביק את הטקסט הנ"ל - והופ, המשלוח מתאפס לחינם.
מקווה שעכשיו זה יעבוד. בהצלחה.
לי לא הולך
מה יכול להיות
עשיתי כמו שציוותנו ולא הצליח

• הוסף לסימניות
לי לא הולך
מה יכול להיות
עשיתי כמו שציוותנו ולא הצליח
תנסה את הדרך השניה
לכתוב טימו בגוגל או אפילו סתם משהו כמו חולצה כדי שתקפוץ פרסומת של טימו ואז מהעמוד שנפתח בלחיצה על הפרסומת לעבור לקופה - תמיד עובד לי והמינימום מתאפס

• הוסף לסימניות
להתחבר לאיזור אישי שלי דרך פרסומת?

• הוסף לסימניות
לא צריך להתחבר דרך פרסומת - רק לעבור לקופה

• הוסף לסימניות
להתחבר לאיזור אישי שלי דרך פרסומת?
הוא מתכווין שתיכנס לאתר באופן סתמי דרך איזשהו לינק מהגוגל [אם אתה משתמש על מחשב קבוע, אז אתה צריך להתנתק מהשם משתמש שלך בטימו, ואז להיכנס שוב באופן סתמי].
עכשיו עשיתי את זה בכדי שאוכל לדווח לך שלבים...
אחרי שתיכנס, תבחר סתם מוצר בסכום נמוך, תעבור לעגלה ולקופה, הוא יבקש ממך להתחבר לאיזור האישי - תתחבר, האתר יעביר אותך לדף תשלום, תבחר משלוח לבית, הוא יכתוב לך שזה דורש הזמנת מינימום, תאשר, הוא יפתח לך להוסיף פריטים - תסגור את זה באיקס.
כאן, תעמוד על שורת הכתובת, תלחץ "אנד" להגיע לסוף השורה, ותדביק עם קונטרול+V, את הטקסט הנ"ל, ואנטר. הוא ישאל אותך אם אתה רוצה לצאת מהאתר, תלחץ על יציאה!!! ותראה שזה נשאר לך על הדף שלך, ורק המשלוח מתאפס לחינם.
אני מכניס לך כאן את הטקסט הנ"ל, כי בגלל שלעיל הוא בספוילר מטושטש אז קשה לבחור אותו כי הסמן נהפך לאצבע, ואז יתכן שנבחר לך ביחד עם זה גם רווח נוסף וכדו'. תשחיר את השורה כאן עם לחיצה כפולה ותעתיק.
הלוואי שתצליח.

• הוסף לסימניות
גם לי זה הפסיק לעבוד... לא מעבר דרך פרסומת ולא הוספה של קישור. עכשיו יש מינימום קניה של 130 שח ומשלוח עד הבית במינימום 180
פותחים חשבון אחר וזה עובד

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הוא מתכווין שתיכנס לאתר באופן סתמי דרך איזשהו לינק מהגוגל [אם אתה משתמש על מחשב קבוע, אז אתה צריך להתנתק מהשם משתמש שלך בטימו, ואז להיכנס שוב באופן סתמי].
עכשיו עשיתי את זה בכדי שאוכל לדווח לך שלבים...
אחרי שתיכנס, תבחר סתם מוצר בסכום נמוך, תעבור לעגלה ולקופה, הוא יבקש ממך להתחבר לאיזור האישי - תתחבר, האתר יעביר אותך לדף תשלום, תבחר משלוח לבית, הוא יכתוב לך שזה דורש הזמנת מינימום, תאשר, הוא יפתח לך להוסיף פריטים - תסגור את זה באיקס.
כאן, תעמוד על שורת הכתובת, תלחץ "אנד" להגיע לסוף השורה, ותדביק עם קונטרול+V, את הטקסט הנ"ל, ואנטר. הוא ישאל אותך אם אתה רוצה לצאת מהאתר, תלחץ על יציאה!!! ותראה שזה נשאר לך על הדף שלך, ורק המשלוח מתאפס לחינם.
אני מכניס לך כאן את הטקסט הנ"ל, כי בגלל שלעיל הוא בספוילר מטושטש אז קשה לבחור אותו כי הסמן נהפך לאצבע, ואז יתכן שנבחר לך ביחד עם זה גם רווח נוסף וכדו'. תשחיר את השורה כאן עם לחיצה כפולה ותעתיק.
הלוואי שתצליח.
עשיתי כמו שציוויתנו
אמנם העביר אותי לקופה אך כשלחצתי על שליחת הזמנה זה לא עבר והיה צריך להגיע למינימום שעלה ל 180
מה יכול להיות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת