התייעצות למה אין פירוט רכיבים תזונתיים על אריזת קפה?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לדעת כמה קפאין אני צורכת בכל כוס קפה. (נס,מגורען,שחור...)
משום מה, אין פירוט על מארז הקפה. דווקא על הסוכר יש פירוט

• הוסף לסימניות
אותי לימדו שכשמישהו מסתיר מידע, יש לו סיבה להסתיר

• הוסף לסימניות
איך אני אמורה לדעת כמה קפאין יש בכל מוצר? ובכלל שמעתי שבקקאו יש מלא ברזל, אולי גם בקפה? ומה עם קלוריות? וכו'
מישהו יודע על מה צריך לסמן רכיבים תזונתיים?

• הוסף לסימניות
גם אני שאלתי את עצמי את השאלה הזו, כשראיתי על הקפה בטעם מוקה/ וניל, אזהרה לנשים בהריון וילדים מתחת לגיל 12- להמעיט בצריכה בגלל כמות גבוהה של קפאין.
בקפה הרגיל אין שום אזהרה. למה?

• הוסף לסימניות
על סוכר יש? (אולי צריך לסמן שיש שם רמות סוכר גבוהות ;) ) על מלח יש?

ככל הנראה שכל דבר גלמי לא צריך, רק אם מוסיפים שם משהו אז זה נקרא שהמפעל ייצר את זה ולכך יש חובת הדיווח,
אבל דבר שהגיע כמו שהוא למפעל אז המפעל לא ייצר אותו אז חובת הדיווח זה על מי שייצר אותו,
והקב"ה הוא מעל החוק....

• הוסף לסימניות
הכלל הוא שמה שיש רק רכיב אחד כמו סוכר מלח ושמן לא צריך לסמן, כנראה שזה תקף גם לקפה 100% להבדיל מקפה וניל שמכיל חומרים נוספים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה