כללי למה אני לא יכולה לשבת על יד המסך הרבה זמן?

• פותח הנושא dn
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קניתי מסך של סמסונג, (P2350) .(עד עכשיו היה לי מסך עבה)
המסך שורף לי ת'עיינים. גם אחרי שאני קמה ממנו לוקח כמה שניות עד שנעלם לי ה"אור" של המסך מהעינים.
האם יש אפשרות להוריד את הבהירות והנגודיות במסך מבלי שזה יפגע בצבעים?
הדפסתי משהו שהכנתי, והצבעים היו בהדפסה הרבה יותר בהירים. בגלל שעבדתי בבהירות על אחוזים נמוכים.
תודה על העזרה!

• הוסף לסימניות
גם לי בהתחלה זה היה קורה אחרי שעברתי למסך דק (גם סמסונג). הייתי קמה מהמחשב כאילו ישבתי מול השמש... והמסך ריקד לי כל הזמן בעיניים...
אם זה מרגיע אותך- עכשיו התרגלתי וזה כבר לא קורה לי.

• הוסף לסימניות
כן, זה דוקא מרגיע...
אבל, אני חוזרת על השאלה שלי. האם כשמשנים את הבהירות והנגודיות זה משנה את הצבעים?
על כמה אחוזים הם צריכים לעמוד?

• הוסף לסימניות
את מרכיבה משקפיים?
אם כן אז יכול להיות שהבעיה בקרינה של המחשב שיכולה להיפטר עם משקפיים מתאימות..(לא תלת מימד-אדום כחול...)
בכל אופן כשעשיתי לא מזמן משקפיים הוסיף לי האופטיקאי תוספת בעדשה נגד קרינת מחשב , דבר שייקר כל עדשה בעוד 100 שקלים.
וכאבי הראש שהיו לי בישיבה ממושכת ליד המחשב נעלמו ברוך ה'.
תבדקי את זה.

• הוסף לסימניות
יש לי מסך כזה בדיוק, וגם אני היה לי תקופה כזו שממש לא יכלתי לשבת על המחשב
היה לי סחרחורות וכד', בסוף זה עבר
אני מכוין את המסך על בהירות: 42, אני לא מרגיש שזה מוריד בצבעים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תובנה;458603:
את מרכיבה משקפיים?
אם כן אז יכול להיות שהבעיה בקרינה של המחשב שיכולה להיפטר עם משקפיים מתאימות..(לא תלת מימד-אדום כחול...)
בכל אופן כשעשיתי לא מזמן משקפיים הוסיף לי האופטיקאי תוספת בעדשה נגד קרינת מחשב , דבר שייקר כל עדשה בעוד 100 שקלים.
וכאבי הראש שהיו לי בישיבה ממושכת ליד המחשב נעלמו ברוך ה'.
תבדקי את זה.
אני מרכיבה עדשות מגע רכות. האם ידוע לך אם יש משהו בעדשות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראל גולד;458663:
יש לי מסך כזה בדיוק, וגם אני היה לי תקופה כזו שממש לא יכלתי לשבת על המחשב
היה לי סחרחורות וכד', בסוף זה עבר
אני מכוין את המסך על בהירות: 42, אני לא מרגיש שזה מוריד בצבעים
תודה,
על מה מכוון הנגודיות?

• הוסף לסימניות
79

• הוסף לסימניות
כמה זמן לקח לכם להתרגל?? זה פשוט סיוט לשבת על ידו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה