עזרה למה אני לא יכול לאכול משהו שוקולד של מוצרי תנובה?"

• הוסף לסימניות
מאז ילדותי, מוצרי תנובה היו חלק בלתי נפרד מהתפריט שלנו. כשחברת טרה נכנסה לשוק המהדרין, התחלנו לצרוך גם את המוצרים שלהם, ובמהלך הזמן התרגלנו יותר לטעמם. אתמול, היה לנו מסיבה חלבית, הוגשו מוצרי תנובה – שוקו ומעדנים – ופשוט לא הצלחתי אותם לאכול. הטעם לוואי, פתאום הרגיש לי לא טוב.
יש דבר כזה?

• הוסף לסימניות
מאז ילדותי, מוצרי תנובה היו חלק בלתי נפרד מהתפריט שלנו. כשחברת טרה נכנסה לשוק המהדרין, התחלנו לצרוך גם את המוצרים שלהם, ובמהלך הזמן התרגלנו יותר לטעמם. אתמול, היה לנו מסיבה חלבית, הוגשו מוצרי תנובה – שוקו ומעדנים – ופשוט לא הצלחתי אותם לאכול. הטעם לוואי, פתאום הרגיש לי לא טוב.
יש דבר כזה?
נראה לי הם שינו את המתכון מאז והורידו את כמות הסוכר. גם אני זוכר טעם אחר

• הוסף לסימניות
השוקו של טרה הוא ללא סוכר רק עם ממתיק סטיביה של תנובה עם סוכר מה שמכביד על הטעם ומייצר משקה עמוס מידי
לגבי המעדנים דווקא תנובה קלילה יותר מהמעדן המאד פשוט ומלא הסוכר של טרה
וכמובן שעל טעם וריח וכו'

• הוסף לסימניות
יש דבר כזה?
הילדים שלי אוהבים יותר מעדנים של טרה, תנובה יותר נוזלי
שוקו של טרה ולמיניהם שונים עם טעם לוואי ואי אפשר לצרוך אותם בכלל, אני לא מבינה איך אנשים קונים את זה.

• הוסף לסימניות
שוקו של טרה ולמיניהם שונים עם טעם לוואי ואי אפשר לצרוך אותם בכלל, אני לא מבינה איך אנשים קונים את זה.
הטעם של הסטיביה סוג של צמח מתרגלים די מהר לטעם ואז מרוויחים שלא צורכים סוכר בכלל!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נראה לי שלפני כמה שנים תנובה התחילו להוסיף מים או משהו למעדנים וליוגורטים.
הפרילי טבע, למשל, נהיה פשוט נוזלי

• הוסף לסימניות
אנחנו הכי אוהבים את המעדנים והשוקו של טרה- (תנובה סבבה, יטבתא לא נכנס הביתה לא טעים לנו), מבחינתי הממתיקים הם בונוס, כי זה עם מעט סוכר, מועשר ויטמין D וחלב דל לקטוז...
ובאמת הרבה חולקים עלינו

מה שכן- מעדן הגולן!!! בטעם שוקולד מריר / חלבי (מריר אני יותר אוהבת) של שטראוס
הכי טעים שיש
יותר מיולו (ועולה 2.9, לפעמים 4 או 5 בעשר ובכלל שווה)

• הוסף לסימניות
נראה לי הם שינו את המתכון מאז והורידו את כמות הסוכר. גם אני זוכר טעם אחר
אני רגיל לאכול שוקולד של מגדים, קליקים, ועוד חברות, ולכל אחד הטעם שלו וטעים.
כאן בתנובה זה היה דוחה מאוד

• הוסף לסימניות
מעדן רגיל זה לא קשור לשוקולד למרות שהוא באותו צבע.

רק מעדנים יקרים של יולו או ספלנדיד הם אכן בטעם שוקולד.

• הוסף לסימניות
כנראה ש"שיפצו" ושדרגו את המתכונים מפעם לכל מיני כיוונים כאלה ואחרים עד שהם איבדו את מה שהיו
או שהשתנה לך הטעם- שזה משהו שקורה בממוצע כל 7 שנים לבן אדם ..

• הוסף לסימניות
דווקא לי קשה עם טרה
החלב שלהם שומני
הגבינה צהובה מלוחה מידי..

• הוסף לסימניות
יש דבר כזה?
אני גם חושבת שטרה הרבה יותר טעים מתנובה בפעררררר (חוץ מהגבינה)

• הוסף לסימניות
אני אוהבת הכי את:
הגבינה של סקי
השוקו של יטבתה
והגבינ"צ של טרה
לשוקו של יטבתה יש טעמים חדים וכל טעם ייחודי , בשונה מחברות אחרות , אבל הגבינה של סקי מרגישה כמו עוגת גבינה של שבועות, משהו כבד וקצת מוגזם בשביל היומיום לדעתי..רגילה לתנובה.
דווקא בגבינה צהובה יש לטרה משהו "קשה" יותר לעומת עמק, אבל כיום אחרי שאני צריכה להילחם עם הפרוסות של עמק אז באמת עדיף את טרה עם הדפים באמצע :rolleyes:

ומה שדיברו פה על מעדנים לא הבנתי איזה מעדנים יש לתנובה? מאז משנת יוסף התרגלתי למעדנים הנצחיים של טרה.. מרקם מושלם

• הוסף לסימניות
בשמנת חמוצה אין כמו שטראוס בפער
המביינים שביננו (מסתמא רק גברים....) שאוהבים לנגב חלה עם שמנת תנסו את שטראוס טעם מדהים........
ולגבי הגבנ"צ טרה מזכירה בטעם את הגבינות צהובות של פעם תנובה הורידו מלח והטעם בהתאם

• הוסף לסימניות
כמו כן
יוגורטים זה רק של שטראוס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה