כללי למה אני לא מצליחה להדפיס בדולב??

• הוסף לסימניות
העזרה כמובן, קריטית!!!!

אשמח להדרכה מפורטת, אם אפשר.

• הוסף לסימניות
המדפסת מותקנת לך?

• הוסף לסימניות
כשאני מסמנת אפשרות זו נפתח לי חלון שבו אני צריכה להקליד שם לקובץ פלט ואח"כ הודעת שגיאה (שקשורה לפונטים נראה לי).

• הוסף לסימניות
איך נידע? ננחש?
אין שום הודעה שהמדפסת מציגה בקש לפונטים. אם יש הודעה זה או בדיסטלור או מתוכנת המקור (קורל למשל).

בקיצור, תספרי לנו מה הבעיה שלך?

• הוסף לסימניות
תנסי לעשות קונברט ואז לסגור את הקובץ.

• הוסף לסימניות
:):) הצלחת להעלות חיוך על פני בשיא הלחץ. שאפו.

כבר אביא צילום מסך.

• הוסף לסימניות
זהו, עכשו זה גם תוקע לי את הפוטושופ.

אפשר בבקשה מדריכון קצר של כל השלבים במקום שאלאה אתכם בתלאותיי? (איזה סוג קובץ עדיף לשלוח לשם וכו')

• הוסף לסימניות
מאיזו תוכנה???

• הוסף לסימניות
אההההמממ...... מישהו פה?

• הוסף לסימניות
למה דולב?
שמירה בשם-PDF.

• הוסף לסימניות
הדפוס לא מסתדר עם הצבעים, ומדובר בפרוייקט ענקי..

• הוסף לסימניות
טוב. באי נאמר שדיסטלור יעזור.
קחי 3 אפשרויות:
1. תעשי שמירה מתוך ה-PDF ל-PS, ותדסטלרי.
2. תעשי שיטוח, שמירה בשם- PDF. תשלחי לדפוס. לא אמורה להיות לו בעיה.
3. מה הבעיה שלך עם הדולב. אין לנו כושר ניחוש.

• הוסף לסימניות
הוא רושם לי לתת שם לקובץ פלט, ואח"כ אין לי מושג לאיפה הקובץ הלך... אני לא מוצאת אותו בשום אופן.

• הוסף לסימניות
תכתבי מסלול מלא.
C:\0.PS

• הוסף לסימניות
תודה תודה!!!!!

אין לי מילים. הסתדרתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה