דרוש מידע למה אני לא מצליחה להעלות תמונות בצאטים?

• הוסף לסימניות
אני גם באתרוג וזה המצב, משגע נורא. כל תמונה שניה הוא חוסם לי.
יש אפשרות להיכנס לאיזור האישי, ובצד שמאל למעלה לעבור ל"מצב נשים" ל 18 שעות. ואז הסינון יורד קצת.
תנסי את זה.

• הוסף לסימניות
כן, נהיה רק לאחרונה
חודש חודשיים....
ותמיד אלה שבסינונים אחרים אמרו שיש להם בעיות
ואצלנו לא היה.... זה בהחלט היה משמח...
עכשיו זה נהיה הפוך
לנו אין ולהם יש!!!!

• הוסף לסימניות
כן, נהיה רק לאחרונה
חודש חודשיים....
ותמיד אלה שבסינונים אחרים אמרו שיש להם בעיות
ואצלנו לא היה.... זה בהחלט היה משמח...
עכשיו זה נהיה הפוך
לנו אין ולהם יש!!!!
וואי לגמרייי
עפו על עצמם עם הבדצ בני ברק
הכל חסום!!

• הוסף לסימניות
יש להם כל פעם "קריזות" אחרות
דברים שעבדו יפה פתאום מפסיקים לעבוד

מצד שני יש הרבה דברים אחרים שהם צריכים לחסום ולא חוסמים!

• הוסף לסימניות
יש להם כל פעם "קריזות" אחרות
דברים שעבדו יפה פתאום מפסיקים לעבוד

מצד שני יש הרבה דברים אחרים שהם צריכים לחסום ולא חוסמים!
לי הם חוסמים הכל
אשכרה הייתי צריכה לבקש פה תמונות של פיתות ושוקו או מה שזה לא יהיה!!!
פשוט הזיה

• הוסף לסימניות
יש להם תקלה
פניתי אליהם שבוע שעבר
הם יבררו
אם מישהו חשב שהם חזרו אלי....
אז לא!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה