למה אני לא מצליחה לסגור את הסרט בפרימייר? תראו מה כותב לי

• הוסף לסימניות
1617943006906.png

• הוסף לסימניות
יש לך מספיק מקום אחסון?
את צריכה שיהיה לך פי כמה וכמה ממה שהסרט שוקל

• הוסף לסימניות
ברור שיש. השמירה היא בהארדיסק חיצוני שבו שמרתי כבר גירסא אחת. שיפצתי עוד קצת בעריכה ואז שוב ייצוא ואז זה נתן את ההערה הזו. מה היא אומרת ההערה?

• הוסף לסימניות
יש שם קובץ בעייתי, הוא כותב לך בדיוק איזה קובץ ובאיזה דקה זה, נסי למחוק את הקובץ הספציפי ולייבא שוב.
בין 16:23 ל 17:14

• הוסף לסימניות
נסי להעביר את הקובץ הבעייתי לנסט נפרד.
לעיתים זה פותר את הבעיה.

• הוסף לסימניות
נסי לסגור את המחשב ולפתוח מחדש ואז לסגור.
זה באג מוכר בפרימייר 2021.
עדיין לא מצאתי מה הסיבה
אבל זה קורה הרבה.

• הוסף לסימניות
עדיין לא מצאתי מה הסיבה
אבל זה קורה הרבה.
מה עושים אם ניקוי המקום המסומן לא עוזר ואתחול לא עוזר והעתקה לפרויקט חדש לא עוזרת?
הצילו.
זה הסרט הראשון שאני סוגרת בפרמייר 21!!!
הצילו.PNG

• הוסף לסימניות
ניסית לסגור דרך האנקודר?
זה קובץ שייבאת מגירסה ישנה?
נסי לשמור אותו במקום אחר..

• הוסף לסימניות
כל הדרכים נכשלו.
אם זה באג ידוע, יש מצב מישהי מצילה אותי מגזר דינו?
חייבות להיות אלטרנטיבות!
כבר קראתי לקובץ 'אנא השם הושיע נא' ו'אלוק דמאיר ענני' וטרם נושעתי.
מנסה לקרוא לו קרעסטירר.

• הוסף לסימניות
כל הדרכים נכשלו.
אם זה באג ידוע, יש מצב מישהי מצילה אותי מגזר דינו?
חייבות להיות אלטרנטיבות!
כבר קראתי לקובץ 'אנא השם הושיע נא' ו'אלוק דמאיר ענני' וטרם נושעתי.
מנסה לקרוא לו קרעסטירר.
מתסכל ממש!
ניסית להמיר את הקובץ הבעייתי לסוגים שונים?

• הוסף לסימניות
בעיה ידועה תקחי את הקובץ של הפרוייקט תעבירי אותו לארד דיסק שונה או של המחשב או של כונן אחר ותרנדרי את הסרט לכונן אחר לא למקום שהקובץ של הפרימייר נמצא בהצלחה ואם זה עזר כמובן לא לשכוח לעדכן לטובת חברי הפורום

• הוסף לסימניות
וואי רק עכשיו אני קוראת..
בסוף מה שאני עשיתי זה מה שליגה כתבה לי- ניסיתי להבין איזה קובץ בעייתי. קצת שיחקתי איתו, הזזתי לפה ולשם ואיכשהוא קרה הנס
סאבטקסט- מקווה שהסתדרת??

• הוסף לסימניות
סאבטקסט- מקווה שהסתדרת??
לא יפה שלא חזרתי לעדכן.
טוב, המסע שלי היה ארוך...
טכנאי אלוף של אדובי ישב לי על המחשב מרחוב וניסה לחפש את הדבר התקוע.
מחק לי את הקאש וכל העסק הזה, לא עזר.
העביר את הקבצים ופתח בפרויקט חדש - לא עזר.
הוא מחק את כל אדובי והתקין מחדש.
ואז גילה שהיה שוט אחד בעייתי שלדעתו לא יוצא גראוי הוא המיר אותו והפרמייר הסכים להתרנדר.
בינתים שעון החול אזל שלחתי דיסק עם כל חומרי הגלם והפרוייקט לעמיתה והיא רינדרה אצלה ושלחה לאירוע כשהקהל כבר חימם היטב את הכסאות:(
המסקנות:
אלף, זה לא באג ב21 אלא שכלול שלו והבנה שככל שהגרסה של התוכנה עולה כך המעבד של המחשב צריך להיות חזק יותר כדי להתמודד עם הגירסה החדשה.
בית, תמיד כדאי לעבוד על ארדיסק חיצוני כדי שאם הפרויקט נתקע באמצע הוא יכול לנסוע כמות שהוא למישהו ולהסגר בקלות בלי לעבוד שעות לחפש את הקבצים החסרים.

בהצלחה לכולם!!!

• וואו!
Reactions: M:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה