כללי למה אני לא מצליחה לשחרר קבצים מקובצים????

• פותח הנושא TK
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
למה אני לא מצליחה לשחרר קבצים מקובצים????
כל פעם נפתח לי החלון הזה

קבצים מצורפים

• prud1.jpg
    1.1 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
א. תזיזי את הסרגל שמאלה שנראה את תחילת ההודעה. ב. אולי ההורדה נתקעה (בעיית רשת או שהאנטוירוס חסם, אם כן תגידי הגומל ותקני לאנטיוירוס מתנה).

• הוסף לסימניות
זה בכל הקבצים או רק בספציפיים?

• הוסף לסימניות
כמעט בכל הקבצים

• הוסף לסימניות
מכיר את זה ממחשב אחר.
אני לא יודע מה הבעיה אני רק יודע שאם לוחצים כפתור ימני וחלץ אז זה עובד וכן לפתוח רגיל אבל בגרירה הוא עושה את הבעיה.

האם הבעיה חדשה?
אם כן הייתי משחזר את המחשב לתאריך בו הוא עבד כראוי. פתרון לכל הבעיות עם תאריך שרק לחפש את הבעיה יקח יותר זמן מהשחזור.

• הוסף לסימניות
גם עם לחצן ימני הוא לא נותן:(
הבעיה היתה קורת לי לפעמים בקבצים בודדים אבל בזמן האחרון זה כמעט כל קובץ

• הוסף לסימניות
תנסי להסיר התקנה והתקנה מחדש של התוכנה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1132787:
תנסי להסיר התקנה והתקנה מחדש של התוכנה
איפה האופציה הזו אמורה להיות?
תודה על העזרה

• הוסף לסימניות
לוח הבקרה > תוכניות ותכונות
חפשי שם את Winrar, קליק אחד עליו ואז "הסר התקנה".
לאחר מכן תתקיני שוב את הווינראר.

לא התעמקתי בבעיה, אני פשוט מסביר לך בהמשך למה שאחרים אמרו - איך להסיר את הווינראר ולהתקין מחדש. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני חושב

שאם תתבצע על המחשב ניקוי באמצעות CCLINER הכל יבא על מקומו בשלום

• הוסף לסימניות
אחלה רעיון.

הורדה של CCleaner בשבילך:
http://www.filehippo.com/download_ccleaner/

פשוט ללחוץ על הריבוע הירוק מצד ימין למעלה.
תוכנה שמטפלת בניקיון וסידור המחשב טוב טוב, וההוראות מאוד פשוטות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה