כללי למה אני לא מצליח להוריד אילוסטריטור cs5?

• הוסף לסימניות
מותקן לי במחשב אילוסטריטור cs3 אני מנסה להוריד גירסה cs5 לתקופת ניסיון, המחשב פותח את "עוזר ההורדה" אבל לא מתקדם בהורדת התוכנה (זה היה פתוח כל הלילה ולא ירד כלום-צרפתי צילום מסך), מישהו נתקל בבעיה כזאת? יש למישהו פתרון?
תודה מראש לעוזרים.

קבצים מצורפים

• 11.jpg
    KB 60.7 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
יש לך ID באדובי? אם כן, אתה חייב להכנס איתו כדי להוריד.

• הוסף לסימניות
לא בהכרח...
גם אני נתקלתי בבעיה הזאת, יצאתי משם וניסיתי להוריד ממקום אחר [או גרסה אחרת כגון ME כנל "מזרח תיכון"].
גם לא בכל אתר אגב צריך להרשם בשביל להוריד..
עכפ, חיפוש זריז בארכיאולוג גוגל מקפיץ מיד עשרות אתרים שכמעט מכולם - לרבות אתר אדובי עצמו - אפשר להוריד כמעט את כל הגרסאות. כולל SERYAL NUMBER בחלק מהאתרים, או אתרים מסוימים שיש שם רק סרייל.
אם טרם מצאת/הורדת ואתה רוצה שאבדוק בהיסטוריה מאיפה שהורדתי - בלי אחריות :confused: - אנא תאמר. או שלח מייל... ;)

טרם הבנתי לגבי השקיפות.. אחממ.. :)
הורדת צלחה..

• הוסף לסימניות
תודה לכל העוזרים.... כנראה שהבעיה אצלי כי בשום אופן המחשב לא מצליח להוריד יותר מג'יגה לא משנה מאיזה אתר ובאיזה דפדפן....
וseven אשמח אם תוכל להביא את ההתקנה ע"ג הדיסק און-קי לשיעור, ולגבי השקיפות עניתי לך במייל....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה