- הוסף לסימניות
למיטב הבנתי הם נתקלו בסתירות בפרטיך האמיתיים, או שהם שונים ממה שכתבת כשנרשמת לאתר, או שהם השתנו מפעם לפעם בכל בקשה. סיפור מעניין...פרטים לא תואמים לא לשלוח בקשות נוספות
למיטב הבנתי הם נתקלו בסתירות בפרטיך האמיתיים, או שהם שונים ממה שכתבת כשנרשמת לאתר, או שהם השתנו מפעם לפעם בכל בקשה. סיפור מעניין...פרטים לא תואמים לא לשלוח בקשות נוספות
הם שונים כי כשהצטרפתי לא כתבתי פרטים אמיתיים...למיטב הבנתי הם נתקלו בסתירות בפרטיך האמיתיים, או שהם שונים ממה שכתבת כשנרשמת לאתר, או שהם השתנו מפעם לפעם בכל בקשה. סיפור מעניין...
לפתוח ניק חדש, עם פרטים אמיתיים, ולחכות כמה חודשים.הם שונים כי כשהצטרפתי לא כתבתי פרטים אמיתיים...
הייתי בחור ופתחתי בשביל משהו שכבר איני זוכר וסתם תקעתי פרטים
אין מה לעשות?
אני מאמין, שגם מי שמזייף באמת פרטים, עונה תירוצים כעין אלו... אז אמנם אתה כמובן אמין לחלוטין, אבל הם לא יכולים לדעת...הייתי בחור ופתחתי בשביל משהו שכבר איני זוכר וסתם תקעתי פרטים
אתה צודק, פשוט נפל לי האסימון רק כשראיתי שמישהו כתב שהצטרפתי ב2017מה שמפריע לי, שאתה מבקש עזרה להצטרף, ואתה לא נותן נתונים אמיתיים למסיבה שלא צרפו אותך, וכך לא יוכלו לכוון אותך יותר טוב למה שצריך....
סליחה.סליחה על השאלה:
מה יש לא להתקבל?
אמנם לא למדתי כתיבה בשום מקום, אך אני כותב מנוסה הן בלימוד והן בשאר נושאים והתגובות טובות.
בסך הכל רציתי להעלות קטעים לביקורת וחוות דעת
וחוץ מזה יש מילים יותר עדינות לומר לא התקבלת, כגון: לא התקבלת... מבטיח לא להיעלב... כאמור כבר קיבלתי ביקורות חיוביות על כתיבתי ואם מנהל אתר גאון ככל שיהיה לא התרשם מקריאת קטע בן 200 מילה... נו...
"מתחזים"?!?!?!אני מאד מבינה את פרוג. רק כך הם יכולים להתמודד עם מתחזים למיניהם.
(אני לא מדברת עליכם)
שכוייח.
בקהילות מקצועיות רוצים לדעת גם מי האיש שמאחורי הניק, ומבקשים פרטים אמיתיים. ושם לא רוצים מתחזים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים