שיתוף למה אני לא שומעת???

• הוסף לסימניות
@רחלי שדמי
אמאלה מזה האתר המטורף הזה?
ממש אהבתי, את אלופה ברמות!!
תצליח המון:)

רחלי!!!
רק עכשיו ראיתי את האתר המדהים הזה!!!
יאוו אליפות ממש
ובפורטרטים יאו איך צחקתי - אני גוללת למטה ופתאום בלי שום הכנה מגיע הבולדוג!!!
חחחח
אבל האתר מעולה, מסודר, נעים, והכי חשוב הציורים שלך אליפות!!!
המון הצלחות
תודה שני ותמר ממש שמחה לשמוע:)

• הוסף לסימניות
רחלי היקרה. לא זוכרת אם הגבתי לך על הציור הזה. (חיפשתי בין התגובות רבות- לא מוצאת)
ואם כן, אז גם פעם שניה לא תזיק.
הציור הזה מהמם! מלא הבעה והומור!
תציירי עוד הרבה כאלה.
כל הכבוד לך!
תודה דבורה נשמה
פידבק ממך - זה הכי כייף שיש!!

• הוסף לסימניות
מאד אוהבת את שימת הלב לכל הפרטים הקטנים-
הסומק, הטבעות, הברק של האודם...
זה מה שעושה את הציור כל כך חי ואמיתי.

• הוסף לסימניות
מאד אוהבת את שימת הלב לכל הפרטים הקטנים-
הסומק, הטבעות, הברק של האודם...
זה מה שעושה את הציור כל כך חי ואמיתי.
תודה אהובה לאה
כייף לשמוע ממך!!
ותעלי גם את
המון זמן לא העלית כלום:(

• הוסף לסימניות
יוווווווווווווווווו
גם לי היא מזכירה דמות מסרט
היא מזכירה לי את גב' דאוטפייר

• הוסף לסימניות
ציור מאלף,
אפיון מיוחד ומדיוק!
ובחירת הגוונים מהממת ומושלמת!

(ובול עליה גולדה/מטילדה
ובנוסף לכל מה שאמרו פה שיש לה בתיק, שכחתם שפתון של אודם ;) )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה