כללי למה אני צריך אקשן בחיים? (;

• הוסף לסימניות
בס"ד
אחר חיפוש בפורום למשהו נתקלתי באשכול מפוצץ בקבצי אקשן.
מה זה עושה בעצם? איך אני מתקין את זה לפוטושופ?
תודה מראש. גמר חתימה טובה:)

• הוסף לסימניות
את האמת, אחרי שגילתי את המוקאפ - מעצבן לחזור לאקשן

• הוסף לסימניות
כאשר יש לך אקשן מוכן לדוגמא אקשן של צורת דיסק עם הצללה, קופסת דיסק וכד׳ ואתה עשית דיסק ללקוח ורוצה להציג לו את זה בהדמיה הרי שאתה מפעיל את האקשן בלחיצת כפתור הרבה אקשנים בנויים מ-2 שלבים תחילה אתה מפעיל שלב ראשון מביא את הקובץ שלך ואח״כ ממשיך ומפעיל את שלב שני.
בנוסף אם אין לך אקשנים מוכנים ואתה רוצה לעשות את אותה פעולה על מספר תמונות לדוגמא הקטנת תמונות באותה מידה אתה יוצר אקשן יצירת אקשן אתה יכול לראות כאן

• הוסף לסימניות
כותרת טובה!!

אקשנים חוסכים זמן וכח, זה שורה של פקודות מוקלטות וניתן להחיל אותם על אובייקטים נוספים
כמו"כ אפשר לקחת תיקיה שלמה ולעשות עליה אקשן מסויים במקום לעשות אחד אחד (הקטנה/הגדלת קובץ/עיצוב מוסיים שצריך לחזור על עצמו ועוד)

• הוסף לסימניות
כותרת טובה!!

אקשנים חוסכים זמן וכח, זה שורה של פקודות מוקלטות וניתן להחיל אותם על אובייקטים נוספים
כמו"כ אפשר לקחת תיקיה שלמה ולעשות עליה אקשן מסויים במקום לעשות אחד אחד (הקטנה/הגדלת קובץ/עיצוב מוסיים שצריך לחזור על עצמו ועוד)

• הוסף לסימניות
תודה רבה כולכם!!
הסבר מפורט ומהיר!
אגב, תודה רינת על ההפניה לאתר שלך, אתר פצצה!

• הוסף לסימניות
מוקאפ זה הדמיה והרבה פעמים יש אקשנים של הדמיות
אקשנים זה הקלטת מספר פעולות ברצף יכול להיות מליון סוגים (גודל/רזולוציה/אפקט)

• הוסף לסימניות
אם אני רוצה לעשות הדמיה של ספר, דיסק וכד' אני משתמשת באקשן, זה גם הדמיה, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימולציה;1778146:
אם אני רוצה לעשות הדמיה של ספר, דיסק וכד' אני משתמשת באקשן, זה גם הדמיה, לא?

זה אקשן שיצר הדמיה. אקשן של מוקאפ :)

• הוסף לסימניות
שאני יבין אם הבנתי, המשפט הזה נכון? :"יצרתי לכרטיס ביקור מוקאפ באקשן מוכן".

עובר?

תודה wald :)

• הוסף לסימניות
לא

• הוסף לסימניות
אני חושבת ש:
יצרתי כרטיס ביקור מאקשן מוכן של מוקאפ (של כרטיס ביקור)
??

• הוסף לסימניות
אפשרי!
אני לקחתי פעם אקשן מוכן ופשוט יצרתי על השכבה העיקרית 'סמארט אובג'קט' והופ! יש לך מוקאפ

• הוסף לסימניות
אלו פשוט 2 דברים אחרים,
אקשן - החלת סדר פעולות על אוביקט.
מוקאפ, תבנית מוכנה אליה אפשר להשחיל את האוביקטים הרצויים ולשנות לפי הצרכים שלנו.

ואין צורך לנסות לשדך בינהם :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בלון;1778228:
אלו פשוט 2 דברים אחרים,
אקשן - החלת סדר פעולות על אוביקט.
מוקאפ, תבנית מוכנה אליה אפשר להשחיל את האוביקטים הרצויים ולשנות לפי הצרכים שלנו.

ואין צורך לנסות לשדך בינהם :)

עובדה שהיה בלבול
הבלבול לדעתי נובע מזה שרוב האקשנים המוכנים הם של מוקאפים כי אלה הכי נצרכים בד"כ (אקשנים אחרים הם יותר אינדבדואליים ולכן צריך ליצור אותם לבד)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1778163:
תרגום גוגל
MOCKUP = ללעוג :eek::eek::D:D

תבדקו בתרגומים הנוספים (למטה, באפור). כתוב שם גם: דגם, הדמיה

• הוסף לסימניות
אפשר קישור למי שהעלתה מלא אקשנים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה