צימר למה אנשים משלמים מחירים לא הגיוניים על נופש?!

מצב
הנושא נעול.
התכתבתי עם אחת הדירות שם,
שאלתי אם אפשר לצאת במוצ"ש או שאני חייבת לקחת את הלילה שלאחר מכן (כי הצ'ק אאוט ב 11 בבוקר)
היא אמרה לי שאפשר במוצ"ש
לא אמרתי לה ע"כ תודה, (פשוט שאלתי עוד שאלה)
וקיבלתי הודעה נזעמת ביותר ע"כ שלא הודיתי לה וזה לא מובן מאיליו שהיא נותנת לי את זה והיא לא מעוניינת שאשכור דרכה... בקיצור חוויה לא נעימה בכלל
לדווח עליה או שזה בקטנה?
שאלת שאלה, קיבלת תשובה - למה לא לומר תודה?
ביקשת הטבה, הסכימה לך - למה לא לומר תודה?

ועל זה את רוצה לדווח?!!?

ועל זה את רוצה לדווח?!!?
מסכימה איתך שזה לא יפה לא לכתוב תודה על מה שענתה.. (קרה מחוסר תשומת לב..)
אבל עדיין לכתוב לי שהיא לא מוכנה להשכיר לי בגלל שלא כתבתי תודה זה קצת קיפודי ולא נעים להתנהל ככה
ותאמיני לי שכתבתי לה הכל בצורה מכובדת וכן הודיתי לה על תשובה אחרת שכתבה לי..

שאלתי אם אפשר לצאת במוצ"ש או שאני חייבת לקחת את הלילה שלאחר מכן (כי הצ'ק אאוט ב 11 בבוקר)
היא אמרה לי שאפשר במוצ"ש
וקיבלתי הודעה נזעמת ביותר ע"כ שלא הודיתי לה וזה לא מובן מאיליו שהיא נותנת לי את זה והיא לא מעוניינת שאשכור דרכה... בקיצור חוויה לא נעימה בכלל
לדווח עליה או שזה בקטנה?
אני מניחה שכבר היו שם שוכרים תבדקי את התגובות, יכול להיות שהיא לא הייתה במצב טוב, תמיד צריך לדון לכף זכות!

מסכימה איתך שזה לא יפה לא לכתוב תודה על מה שענתה.. (קרה מחוסר תשומת לב..)
אבל עדיין לכתוב לי שהיא לא מוכנה להשכיר לי בגלל שלא כתבתי תודה זה קצת קיפודי ולא נעים להתנהל ככה
ותאמיני לי שכתבתי לה הכל בצורה מכובדת וכן הודיתי לה על תשובה אחרת שכתבה לי..
תסתכלי על זה אחרת,
היא התלבטה מה לענות לך לגבי מוצאי שבת, ובסוף החליטה לענות שאת יכולה להישאר עד מוצאי שבת (והיא לוקחת סיכון של הפסד, או של לחץ לנקות בזמן קצר).
היא מרגישה שהתאמצה בשביל לבוא לקראתך,
ואת בכלל לא מתייחסת למאמץ הזה.
אם כך, אולי את לא יודעת להעריך / מזלזלת / לא טובה ביחסי אנוש... לא הייתי רוצה שאנשים כאלו יתארחו בדירה שלי, גם ככה היא לוקחת סיכון כשהיא משכירה לאנשים לא מוכרים... אנשים פחות 'מנומסים' עלולים גם להיות פחות אחראיים בנוגע לדירה, לרהיטים או לניקיון.

היא אמרה לי שאפשר במוצ"ש
לדווח עליה או שזה בקטנה?
אולי עדיף כך, ולא להגיע ושיהיו היתקלויות כאלו כחלק מהחופשה. אכן היה מקום לתודה, אבל התגובה לא מידתית.

אולי עדיף כך, ולא להגיע ושיהיו היתקלויות כאלו כחלק מהחופשה. אכן היה מקום לתודה, אבל התגובה לא מידתית.
אם יהיו היתקלויות, היא תקבל את זה בביקורת אח"כ באתר, לא שווה לה בכלל לרדת בדירוג על דבר כזה
זו אחת המעלות העצומות של האתר
(כמו למשל 'אובר' של המוניות, אם הנהג לא נחמד הוא ידורג בהתאם ויפסיד המון)

דווקא אנחנו היינו בוורשנר לפני שנתיים לא כ"כ נהננו,
רמה לא מי יודע מה.. כמובן ביחס לנופשים בחול
והמלון ג"כ די מאכזב.
באמת?
איזה מוזר....
כי אני דיברתי עם כמה שנהננו עד הגג!
וזה שנה שלישית שאנחנו טסים איתם (לא רצוף)
באיזה מלון הייתם? MMV?

זו מטרת האשכול

דיווחים על נופש בחו"ל (זול בטירוףףף!!!) נא באשכול אחר

וואו איזה משמח לשמוע שבאתר הזה יש מחירים זוליים.
אולי זה הפתרון לחברה החרדית לנופשים.
יש לי כמה שאלות:
איך פותרים את עניין המיקום החרדי, שחלילה זה לא יהיה בניין חילוני או רחוק ממניינים,
או באזור בעיר רווי פריצות?

אגב, יש את האתר שלנו,
סוג של airbnb חרדי
וואי בדיוק התשובה לשאלה.

תודה @אברך צעיר (?)
(כתבו קודם שחשוב להודות..;))

המידע חשוב ומועיל מאוד!
כמובן במחירים נוחים וכו'
תודה על ההפניה.

נזכרתי גם באתר נוסף
ייעודי לחרדים בארץ הקודש:
פונדק שמו,

אין לי מושג לגבי מחירים
פשוט להיכנס לשם ולבדוק.

הגימיק העיקרי שלהם
שיש לך את כל המידע בכל כרטיסיה באתר
+אפשרות הזמנה וכו'

יש להם גם הגרלה שבועית על חופשה זוגית!

וקווי ה' יחליפו כוח!

תודה @אברך צעיר (?)
(כתבו קודם שחשוב להודות..;))

המידע חשוב ומועיל מאוד!
כמובן במחירים נוחים וכו'
תודה על ההפניה.

נזכרתי גם באתר נוסף
ייעודי לחרדים בארץ הקודש:
פונדק שמו,

אין לי מושג לגבי מחירים
פשוט להיכנס לשם ולבדוק.

הגימיק העיקרי שלהם
שיש לך את כל המידע בכל כרטיסיה באתר
+אפשרות הזמנה וכו'

יש להם גם הגרלה שבועית על חופשה זוגית!

וקווי ה' יחליפו כוח!
האתר הנ"ל הוא אתר בינלאומי
היתרון העצום שבו, שהכסף מתנהל מול האתר ולא מול הבעלים (איתם אפשר כמובן להתכתב)
יש שם ביקורות מאומתות, ודירוגים עם התייחסות להמון פרטים
מי שישקר שם, יטשטש, יעגל פינות או לא יעמוד במילתו, פשוט יירד בדירוג אוטומטית, ופשוט תכתבו שם בפירוש את הביקורת והוא לא יוכל למחוק אותה
זה מדרבן התנהגות טובה ויושר של המארחים

וכמובן ענין המחיר, אבל זה כבר ענין של כוחות השוק

אנחנו עכשיו בנופש בלה פלאן עם ורשנר
תקשיבו, אין מה לומר: נהננים כל רגע!!!
אירוח מושלם!!!
טיולים מדהימים! אוכל מטורף! אוירה מיוחדת!! אנשים משלנו...
הרבה שאלו למה אנחנו טסים מאורגן ומשלמים כל כך הרבה והנה התשובה: אין להשוות את ההנאה והרוגע כשטסים באופן מאורגן.
ואגב שמעתי מאנשים שיצאו לבד שהכל יקררר (כל המחיה וכו') והגיעו למסקנה שיותר שווה להוסיף עוד קצת ולצאת מאורגן בראש גרוע...
אנחנו גם נסענו השנה עם ורשנר, ולדעתי או שאתה משווק שלהם או שיש לך אחוזים מהנופש.
לא מצאתי בכל המלון מישהו אחד שאומר שנהנה בנופש, ואני יפרט:
א. המארגנים של הנופש, אנשים לא אדיבים בכלל, לא שמעו על המושג "שירות לקוחות", צועקים על אנשים, מתייחסים לא יפה.
ב. מלון לא ברמה בכלל, חדרים מרגישים כמו צינוק, אין מזגנים, אין חימום בלילות, אין בריכה או ג'קוזי, חצי שעה לחכות למעלית.
ג. אוכל בסיסי ביותר, לא חוויה קולינרית!
ד. טיולים לא משהו, על כל אטרקציה צריך לשלם בנפרד, למרות שהבטיחו שכולל גם כניסות לאתרים.
והכי גרוע זה עניין השירות שם, אנשים חוסכים שנה שלימה בשביל ליסוע לנופש כייף, לא בשביל לחטוף צעקות או עצבים...
נ.ב נסענו בעבר לאותו אזור בצרפת עם חברה אחרת ושם נהננו עד הגג, השנה הם לא הוציאו נופש..

אנחנו גם נסענו השנה עם ורשנר, ולדעתי או שאתה משווק שלהם או שיש לך אחוזים מהנופש.
א. המארגנים של הנופש יוסי ורשנר ואשתו, אנשים לא אדיבים בכלל, לא שמעו על המושג "שירות לקוחות", צועקים על אנשים, מתייחסים לא יפה.
ב. מלון לא ברמה בכלל, חדרים מרגישים כמו צינוק, אין מזגנים, אין חימום בלילות, אין בריכה או ג'קוזי, חצי שעה לחכות למעלית.
ד. טיולים לא משהו, על כל אטרקציה צריך לשלם בנפרד, למרות שהבטיחו שכולל גם כניסות לאתרים.
והכי גרוע זה עניין השירות שם, אנשים חוסכים שנה שלימה בשביל ליסוע לנופש כייף, לא בשביל לחטוף צעקות או עצבים...
נ.ב נסענו בעבר לאותו אזור בצרפת עם חברה אחרת ושם נהננו עד הגג, השנה הם לא הוציאו נופש..
נשמות תפתחו אשכול אחר
נא לשחרר את האשכול למטרה שהוא נפתח

נשמות תפתחו אשכול אחר
נא לשחרר את האשכול למטרה שהוא נפתח
למרות שזה לא האשכול המתאים, כדאי שאנשים יזהרו לנסוע עם חברה שביררו טוב אצל כמה אנשים שסומכים עליהם.
התורה חסה על ממונם של ישראל, וגם מי שחוסך שנה שלימה 15 אלף בשביל לנפוש כמו שצריך, כדאי שידע עם איזה חברה לנסוע וממי להיזהר.
אני נסעתי לורשנר על סמך המלצות שקראתי כאן בפרוג, ועשיו אני רואה שאת כולם כתב/ה ש.ב.ש ככל הנראה משווקת שלהם או משהו כזה.

חברה על תאמינו לכל החברה פה שהם בשוויץ או בצרפת...
הם יושבים על הספה בבית בקרית ספר גולשים בפרוג וחולמים על האלפים....:LOL:
נא להחזיר את הדיון לנופש בארץ בזול!
לגבי בית כנסת וכו' אפשר להתכתב עם המארחים ולשאול אותם בדר''כ יש באיזור..
ואם אתם שוכרים וילה נפרדת לא אמור לעניין אותכם השכנים.
אני הייתי במושב שאין לי מושג אם הוא דתי או חילוני . היה שתי בתי כנסיות.

סליחה מכולם!
בלי נדר תגובה אחרונה שלי פה...
א. המארגנים של הנופש יוסי ורשנר ואשתו, אנשים לא אדיבים בכלל, לא שמעו על המושג "שירות לקוחות", צועקים על אנשים, מתייחסים לא יפה.
וואו! הלםםםם!!!
אני לא מכירה את משפחת ורשנר ואין לי שום אינטרס לשווק אותם...
אני בסך הכל פה להכיר טובה בגלל שנהננו כל כך!!

- האוכל היה מעולה לסטנדרטים שאנחנו מכירים (ניר עציון, לביא, גלי צאנז, חפץ חיים וכינורות)
- נכון באמת משפחת ורשנר אנשים עדינים ואפשר להגיד אפילו ביישנים, אבל ממש לא "לא אדיבים"...
- לגבי הטיולים אנחנו נרשמנו מראש לכל הטיולים ולכן יצא לנו משתלם מאד כל האטקרציות היו כלולות (למעט רכבל אחד בלה רוזייה- איך שכותבים...)
- כנראה עצבנתם אותם אם חטפתם עצבים כי אנחנו קיבלנו מענה חם ואדיב מהצוות המקסים! (נכון לא מיוסי ורשנר ואישתו אבל בהחלט מנועם שטרן, אבי ורשנר ואישתו, ומיטל פקידת הקבלה)
- באמת העניין של המעלית היה לא בסדר אבל אני לא חושבת שזה תלוי בהם... אנחנו עשינו מזה כיף וכושר במדרגות.
- נכון, החדרים היו קטנים אבל נקיים ומסודרים מאד (היה לנו חדר בקומה מעולה מול הנוף המשגע אז זה היה שווהההה)

מעניין אותי עם איזה קבוצה נסעתם ואיזה מדריך כי לנו היתה פשוט קבוצה מושלמתתתת!! של המדריך חיים המקסים! (נשארנו בקשר הקבוצה....)

לסיכום, אנחנו בעזרת ה' ניסע איתם עוד פעמים...
עד כאן דברי, מקווה שלא עיצבנתי אף אחד ;)

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה