אברך צעיר (?)
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אם אתה מתכוון לאתר airbnb, המחיר הוא ל-6 נפשות (בד"כ המחיר לא משתנה כמעט לפי מספר האורחים. אמנם באתר booking המחיר תלוי במס' האורחים)(המחיר הוא למיטה אחת ללילה??
נערך לאחרונה ב:
אם אתה מתכוון לאתר airbnb, המחיר הוא ל-6 נפשות (בד"כ המחיר לא משתנה כמעט לפי מספר האורחים. אמנם באתר booking המחיר תלוי במס' האורחים)(המחיר הוא למיטה אחת ללילה??
אני די חדש כאן ושמתי לב שזה לא הנושא באשכול הנוכחי אבל בכל זאת אני רק רוצה להוסיף הערה בנושא הזהסליחה מכולם!
בלי נדר תגובה אחרונה שלי פה...
וואו! הלםםםם!!!
אני לא מכירה את משפחת ורשנר ואין לי שום אינטרס לשווק אותם...
אני בסך הכל פה להכיר טובה בגלל שנהננו כל כך!!
- האוכל היה מעולה לסטנדרטים שאנחנו מכירים (ניר עציון, לביא, גלי צאנז, חפץ חיים וכינורות)
- נכון באמת משפחת ורשנר אנשים עדינים ואפשר להגיד אפילו ביישנים, אבל ממש לא "לא אדיבים"...
- לגבי הטיולים אנחנו נרשמנו מראש לכל הטיולים ולכן יצא לנו משתלם מאד כל האטקרציות היו כלולות (למעט רכבל אחד בלה רוזייה- איך שכותבים...)
- כנראה עצבנתם אותם אם חטפתם עצבים כי אנחנו קיבלנו מענה חם ואדיב מהצוות המקסים! (נכון לא מיוסי ורשנר ואישתו אבל בהחלט מנועם שטרן, אבי ורשנר ואישתו, ומיטל פקידת הקבלה)
- באמת העניין של המעלית היה לא בסדר אבל אני לא חושבת שזה תלוי בהם... אנחנו עשינו מזה כיף וכושר במדרגות.
- נכון, החדרים היו קטנים אבל נקיים ומסודרים מאד (היה לנו חדר בקומה מעולה מול הנוף המשגע אז זה היה שווהההה)
מעניין אותי עם איזה קבוצה נסעתם ואיזה מדריך כי לנו היתה פשוט קבוצה מושלמתתתת!! של המדריך חיים המקסים! (נשארנו בקשר הקבוצה....)
לסיכום, אנחנו בעזרת ה' ניסע איתם עוד פעמים...
עד כאן דברי, מקווה שלא עיצבנתי אף אחד![]()
היא לא משווקת שלהם כל אחד והציפיות שלו .למרות שזה לא האשכול המתאים, כדאי שאנשים יזהרו לנסוע עם חברה שביררו טוב אצל כמה אנשים שסומכים עליהם.
התורה חסה על ממונם של ישראל, וגם מי שחוסך שנה שלימה 15 אלף בשביל לנפוש כמו שצריך, כדאי שידע עם איזה חברה לנסוע וממי להיזהר.
אני נסעתי לורשנר על סמך המלצות שקראתי כאן בפרוג, ועשיו אני רואה שאת כולם כתב/ה ש.ב.ש ככל הנראה משווקת שלהם או משהו כזה.
גם תוכנית יפה של מיקי שפיצר כל תמונה חלוםאני די חדש כאן ולכן אני מקווה שאני אשתלב בתוכן הנכון לאשכול הנוכחי ואני יודע שזה לא הנושא בבאשכול ובכל זאת אני אענה
אני כיום ב"ה גר באירופה וכאן ממש מקובל שרוב הציבור יוצא לנפוש בהרים למשך שבועיים פלוס מינוס...
אני נסעתי השנה לצרפת באזור לה פלניה-La plagne בדירה לבד{אני בתור אזרח אירופאי שמגיע עם רכב מהבית יכול להרשות לעצמי לסחוב איתי את כל האוכל הדרוש למשך החופשה{כמובן חוץ מהדברים שמותר לקנות אצל הגויים ואכמ"ל...} וזה קרוב למלון וורשנר-MMV
אני לא שם אבל ממה ששמעתי מכל האשנים שמצאתי כאן באזור שהיו שם ונשו שם שזה מאוד מאוד נחמד ומושלם מכל הבחינות
גם אני נכנסתי למלון כמה פעמים {יש שם מקווה[האחראי על המקווה באמת בן אדם לא נחמד.....]} וראיתי את האווירה הטובה והרמה שיש שם גם היה שם ביום חמישי הופעה של הזמר האירופאי גרשי אורי עם תזמורת וגם עכשיו יש שם שוב הופעה איתו, ועל האוכל גם שמעתי שזה מאוד מאוד טעים.
אז שוב אני לא הייתי במלון בתור נופש אבל ממה ששמעתי מהנופשים שמצאתי הם סיפרו על חוויה מטורפת ממש
זה מה שיש לי להגיד בתור שכן כאן באזור
עכשיו אני רואה את ההודעה הזואני נסעתי לורשנר על סמך המלצות שקראתי כאן בפרוג, ועשיו אני רואה שאת כולם כתב/ה ש.ב.ש ככל הנראה משווקת שלהם או משהו כזה.
לא נעים לומר אבל פה אני כן קשורה:גם תוכנית יפה של מיקי שפיצר כל תמונה חלום
אנחנו יודעים מכאןלא נעים לומר אבל פה אני כן קשורה:
אני במקרה אחותו...
www.prog.co.il
את זה אני לא יודע היות שאני לא שםגם תוכנית יפה של מיקי שפיצר כל תמונה חלום
סרט לנשים של טלי אברהמי
אנחנו גם נסענו השנה עם ורשנר, ולדעתי או שאתה משווק שלהם או שיש לך אחוזים מהנופש.
לא מצאתי בכל המלון מישהו אחד שאומר שנהנה בנופש, ואני יפרט:
א. המארגנים של הנופש, אנשים לא אדיבים בכלל, לא שמעו על המושג "שירות לקוחות", צועקים על אנשים, מתייחסים לא יפה.
ב. מלון לא ברמה בכלל, חדרים מרגישים כמו צינוק, אין מזגנים, אין חימום בלילות, אין בריכה או ג'קוזי, חצי שעה לחכות למעלית.
ג. אוכל בסיסי ביותר, לא חוויה קולינרית!
ד. טיולים לא משהו, על כל אטרקציה צריך לשלם בנפרד, למרות שהבטיחו שכולל גם כניסות לאתרים.
והכי גרוע זה עניין השירות שם, אנשים חוסכים שנה שלימה בשביל ליסוע לנופש כייף, לא בשביל לחטוף צעקות או עצבים...
נ.ב נסענו בעבר לאותו אזור בצרפת עם חברה אחרת ושם נהננו עד הגג, השנה הם לא הוציאו נופש..
www.prog.co.il
www.prog.co.il
שבוע טובסליחה מכולם!
בלי נדר תגובה אחרונה שלי פה...
וואו! הלםםםם!!!
אני לא מכירה את משפחת ורשנר ואין לי שום אינטרס לשווק אותם...
אני בסך הכל פה להכיר טובה בגלל שנהננו כל כך!!
- האוכל היה מעולה לסטנדרטים שאנחנו מכירים (ניר עציון, לביא, גלי צאנז, חפץ חיים וכינורות)
- נכון באמת משפחת ורשנר אנשים עדינים ואפשר להגיד אפילו ביישנים, אבל ממש לא "לא אדיבים"...
- לגבי הטיולים אנחנו נרשמנו מראש לכל הטיולים ולכן יצא לנו משתלם מאד כל האטקרציות היו כלולות (למעט רכבל אחד בלה רוזייה- איך שכותבים...)
- כנראה עצבנתם אותם אם חטפתם עצבים כי אנחנו קיבלנו מענה חם ואדיב מהצוות המקסים! (נכון לא מיוסי ורשנר ואישתו אבל בהחלט מנועם שטרן, אבי ורשנר ואישתו, ומיטל פקידת הקבלה)
- באמת העניין של המעלית היה לא בסדר אבל אני לא חושבת שזה תלוי בהם... אנחנו עשינו מזה כיף וכושר במדרגות.
- נכון, החדרים היו קטנים אבל נקיים ומסודרים מאד (היה לנו חדר בקומה מעולה מול הנוף המשגע אז זה היה שווהההה)
מעניין אותי עם איזה קבוצה נסעתם ואיזה מדריך כי לנו היתה פשוט קבוצה מושלמתתתת!! של המדריך חיים המקסים! (נשארנו בקשר הקבוצה....)
לסיכום, אנחנו בעזרת ה' ניסע איתם עוד פעמים...
עד כאן דברי, מקווה שלא עיצבנתי אף אחד![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים