למה באתר אצלי זה נראה אחרת??

• הוסף לסימניות
ישנו דף HTML שהועתק מ"מקור הדף" באתר זה
http://www.toratemetfreeware.com/online/f_01367.html
והוא מוצג שם מצוין,
אך כשהוא מופיע באתר אצלי, חלק מנתוני ה-HTML מופיעים בגוף העמוד
[בתמונה למטה - בשמות הפרקים -למעלה משמאל, ובשמות המפרשים - למטה מימין, ברטנורא, תוי"ט ועוד]

• הוסף לסימניות
לאף אחד אין רעיון??

• הוסף לסימניות
לדעתי זה כנראה איזה סינון טקסט שיש לך בעורך טקסט שמוריד חלק מהקוד.

• הוסף לסימניות
בעריכת הפוסט תשתמש בלשונית "טקסט" ולא בעורך הויזואלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s976;1929177:
בעריכת הפוסט תשתמש בלשונית "טקסט" ולא בעורך הויזואלי.

בזה השתמשתי.
אני שולח כאן את תווי ה-HTML, אולי ניתן לראות כאן את הבעיה?

This user does not have permission to use the HTML BB code.

• הוסף לסימניות
הקוד תקין, תראה בקובץ המצורף.

קבצים מצורפים

• new 3.html
    KB 125.5 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
עדיף שתתן קישור לאתר שלך.
הקוד שהבאת כאן מופיע אצלי בלי בעיות.

דרך אגב, את הסימון של רווח - &nbsp צריך לסיים עם ";" אבל כנראה שדפדפנים מוחלים על זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1929601:
עכשיו תראה את הקוד שלך (מצורף למטה).
הבנת עכשיו מה הבעיה? במקום לרשום & אתה רושם את הקוד של הסימן הזה #038 הקוד הזה יוצר תצוגה ויזואלית של הסימן &, אבל זה לא מתפרש כסימן & עצמו.
ואז יוצא שלפני האותיות NBSP חסר סימן &.

כמובן שלא עשית את זה בכוונה, אבל העניין הוא, שבאחד השלבים אחד הרכיבים של המערכת שאתה משתמש הבין שאתה רוצה להציג את הסימן & במסך, ולא שאתה רוצה להשתמש בו כסמל שימוש.

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 3.9 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
העורך טקסט של וורדפרס הוא לא עורך טקסט אמיתי אלא מכניס כל מיני שינויים (הוא כנראה מניח שהתכוונת למשהו אחר וכדו') אם רוצים להכניס רווח צריך פשוט להכניס רווח בעורך הויזואלי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s976;1930290:
עכשיו תראה את הקוד שלך (מצורף למטה).
הבנת עכשיו מה הבעיה? במקום לרשום & אתה רושם את הקוד של הסימן הזה #038 הקוד הזה יוצר תצוגה ויזואלית של הסימן &, אבל זה לא מתפרש כסימן & עצמו.
ואז יוצא שלפני האותיות NBSP חסר סימן &.

כמובן שלא עשית את זה בכוונה, אבל העניין הוא, שבאחד השלבים אחד הרכיבים של המערכת שאתה משתמש הבין שאתה רוצה להציג את הסימן & במסך, ולא שאתה רוצה להשתמש בו כסמל שימוש.

תודה ויישר כח.
יש מה לעשות? [מעבר למחיקה ידנית של כל התוספות הנ"ל...]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s976;1930717:
תנסה לשחק קצת. אולי לנסות להכניס את זה באיזו צורה אחרת.
דרך אגב תראה כאן: https://safeweb.norton.com/report/show?url=taamu.co.il
אומרים שיש לך וירוס.

זה לא וירוס, בזמנו עשיתי אתר דמה בהוסגאטור, כי הם התנגדו שאשים שם קבצים ללא אתר, ושכפלתי את האתר שלי והנחתי אותו שם, והם נרגעו. הוא מסומן כך שגוגל לא יסרוק אותו בחיפושים. בכל אופן כבר קיבלתי פעם התראה מגוגל שיש אתר שמתחזה לאתר שלי וישנו חשד לפישינג, זה גם מה שהוא כותב כאן.

אגב, מעיון במקור הדף שלי, כבר מתחילת העמוד אני רואה שהמספר הזה #039 מופיע כמה פעמים, בלי קשר למשניות. אולי יש לזה הסבר?

• הוסף לסימניות
לפי מה שאני מבין הסימון הזה
PHP:
'

הוא סימן של גרש בודד, כנראה בצירוף של רווח בודד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה