דרוש מידע למה בכל האזור מאחרי הגבעה הצרפתית אין קליטה לרדיו!

• הוסף לסימניות
פסגת זאב נווה יעקב וכל האיזור הזה אין קליטה לרדיו ובכלל כשיורדים את הגשר זה עובר ממיוזיק לרדיו ירדן משהו כזה השאלה כללית לגבי רדיו קול חי אין קליטה באיזור והבנתי שהיום עשו משהו הדבר היחיד שאפשר לקלוט בכל העיר זה רדיו ערבי וכל התחנות החרדיות לא נקלטות בקצוות העיר !

• הוסף לסימניות
פסגת זאב נווה יעקב וכל האיזור הזה אין קליטה לרדיו ובכלל כשיורדים את הגשר זה עובר ממיוזיק לרדיו ירדן משהו כזה השאלה כללית לגבי רדיו קול חי אין קליטה באיזור והבנתי שהיום עשו משהו הדבר היחיד שאפשר לקלוט בכל העיר זה רדיו ערבי וכל התחנות החרדיות לא נקלטות בקצוות העיר !
כמו בכל המקומות הפחות מפותחים
בכללי מעבר לקו הירוק והאזורים שקרובים לקו הירוק יש בעיות עם קליטת הרדיו

• הוסף לסימניות
1739296218523.png

• הוסף לסימניות
יש קרב עצום בין התומכים למתנגדים באזור מחשש לקרינה. לכן לבנתיים אין אנטנות תקשורת לרדיו.

• הוסף לסימניות
שם היו אנטנות וגם אם הוסיפו התומכים ניצחו.
בשונה מהמקומות הנ"ל.

• הוסף לסימניות
זה בעיקר משנה למי שעובר שם עם הרכב ופתאום הרדיו מתחלף מסאמעט למוזיקה ים תיכונית ..
מה שכן ברמות אין קליטה וזה פשוט מרגיז בכל קנה מידה , מאותה סיבה של אנטנות

• הוסף לסימניות
פעם אמר לי ישראל אזולאי מנכ"ל קול חי מיוזיק לשעבר שבכל אזור ירושלים בכלל, ובאזורים מסויימים בפרט, ישנה בעיה מאחר ויש תחנות רדיו בירדן שיושבות על אותם תדרים - אין לי מושג איך זה עובד, אבל כך הוא אמר לי

• הוסף לסימניות
פעם אמר לי ישראל אזולאי מנכ"ל קול חי מיוזיק לשעבר שבכל אזור ירושלים בכלל, ובאזורים מסויימים בפרט, ישנה בעיה מאחר ויש תחנות רדיו בירדן שיושבות על אותם תדרים - אין לי מושג איך זה עובד, אבל כך הוא אמר לי
זה ידוע אבל אפשר לטפל אם שמים אנטנות חזקות !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה