דרוש מידע למה במודיעין עילית הספרייה העירונית עולה כסף?

• הוסף לסימניות
בלת’’ק
הספריה במודיעין עילית יחסית, מדגישה יחסית, לעומת מוסדות הציבור האחרים בעיר, מתפקדת ומאורגנת נפלא,
לפעמים עדיף לשלם את ה30 ש’’ח ולהנות מספריה כמו שצריך
לא תמיד שווה החינם.
למה אני מדמיינת את הספריה אם היתה בחינם כעוד מקום מוזנח, עמוס לעייפה ולא מושך?
כנראה ה30 שח למנוי חצי שנתי עושים סדר כלשהו ושומרים על צביון תרבותי מסויים....

• הוסף לסימניות
לא נכון, הקיצוץ בוטל, ואפי' תהיה הגדלה בתקציב הספריות.

חוץ מהערים מעבר לקו הירוק שלא מחוייבות לחוק ספריות חינם.
גם לשלם עבור שקיות 10 אגורות שם אני לא אמורה
ועדיין זה קורה שם

• הוסף לסימניות
בבית שמש ברמה גם עולה כסף

• הוסף לסימניות
הספריה במודיעין עילית ענקית בכל קנה מידה [כנראה הגדולה ביותר בציבור החרדי], ומכילה עשרות אלפי ספרים, במבנה ענק ומרווח ביותר, ופתוחה שעות רבות בכל יום, דבר שדורש הפעלת צוות מוגבר.
סביר להניח שאם היא היתה בחינם, כל זה לא היה קורה.

• הוסף לסימניות
הספריה במודיעין עילית ענקית בכל קנה מידה [כנראה הגדולה ביותר בציבור החרדי], ומכילה עשרות אלפי ספרים, במבנה ענק ומרווח ביותר, ופתוחה שעות רבות בכל יום, דבר שדורש הפעלת צוות מוגבר.
סביר להניח שאם היא היתה בחינם, כל זה לא היה קורה.
אני לא בטוח על כמות השעות, ובוודאי לא לבנים.

לגבי התשלום, משו פסיכולוגי... לפעמים כשבחינם יש כאלה שלא לוקחים... וכשזה בתשלום, צריך לנצל את המנוי...
והאינטרס שלהם זה שכן יקחו.

ואגב יש אפשרות לקרוא בשטח הספריה בחינם...

• הוסף לסימניות
40 ש"ח לחצי שנה? זה בקושי נקרא תשלום!
לדעתי זה יותר כמו דמי רצינות, שנועדו לוודא שאנשים באמת ישתמשו בספרייה ולא סתם יירשמו.
בכל מקרה, זה סכום סמלי ביחס לתועלת העצומה שמקבלים מהספרייה.

• הוסף לסימניות
הספרייה בבני ברק בתשלום?
לא
היה רישום לפני 5+ שנים
וכן פעם נוספת בשנה האחרונה
גם ככה יש עומס שם וזה מקום קטן

שמעתי שבפרדס כץ יש ספריה חרדית נוספת
לא הייתי שם

• הוסף לסימניות
אתם פשוט לא קולטים מה יהיה אם זה יהיה בחינם
עומס מטורף, כל הספרים יהיו מושאלים(גם בטח לא תהיה הגבלה על כמות), אפס אחריות, הפקרות ובלאגן
לצערינו ככה זה עובד בציבור היקר שלנו
40 שח לחצי שנה עלה גם לפני כ20 שנה, זה לא עלות זה דמי רצינות
חוץ מזה שהספריה מתוחזקת ומנוהלת ומושקעת בצורה לא רגילה, לא בטוח שאם היה חינם וחופשי לכולם זה יכל להראות ככה

• הוסף לסימניות
תשמחו שלפחות יש ספריה
הייתי שמחה בבני ברק לשלם 40 ש"ח ולקבל ספריה נורמלית

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מכירה מישהי שנרשמה בחודש האחרון
תנסי לברר בעיריה איך כן אפשר להצטרף

יש לה כל!!!
אומנם בחצי שנה האחרונה היה שם הצפה והמון ספרים ניזקו
אבל בגדול יש מגון גדול ושפע וזה מתעדכן כל הזמן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה