דרוש מידע למה בעצם לא נפתח נספח לדיונים על הסיפור: אשליה - סיפור מתח?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני רואה שאין לזה ביקוש.

אם ככה אפשר להשליך את האשכול לפח האשכולות המחוקים של ההיסטוריה של פרוג..

@mic003 תעשה משהו בעניין ברגע שלפני האחרון..

בעצם זה לא השעות שלך, לקראת 3 בלילה אפשר אולי לתפוס אותך, אז נחכה...

• הוסף לסימניות
@mic003 אז אני רואה שאתה פה..

אשמח שתרים את הכפפה.

אם אתה בעניין כמובן.
רק עכשיו ראיתי.
האמת היא, שכבר היה אשכול כזה, שהיה די פעיל בעבר, אבל נסגר מהר מאוד. לפי מה שהבנתי, כללי האתר לא מאפשרים להתייחס לסיפורים שמתפרסמים בקהילת הכתיבה. אני לא יודע אם זה גורף או שיש תנאים שבהם זה אפשרי, צריך לשאול את המנהלים.
בכל מצב, גם אם תהיה אפשרות כזו, אני לא אהיה פעיל באשכול מהסוג הזה, כדי לאפשר דיון אובייקטיבי - בדומה לכל דיון על ספר שיצא לאור. נוכחות של הכותב יוצרת, לדעתי, באופן אוטומטי, השפעה על הדיון, וזה לא מקצועי (יכול להיות שזו הסיבה לחלוקה בין דיונים על ספרים שיצאו לאור, לבין דיונים על עלילות מתמשכות שמתפרסמות כאן באתר). אני כמובן קורא הודעות שקשורות ליצירה שלי, אבל האינטרס שלי הוא - לא להפריע לאיש להביע את דעתו.

• הוסף לסימניות
תמיד הסתובבה שמועה עקשנית שיש באתר עוד פורומים חוץ מקהילת הכתיבה. מרגש לראות את זה ככה בעיניים ממש.

על כל פנים, כללי פורומים אלו הם באחריות המנהלים שלהם בלבד, גם כאשר הם קשורים לנושאי כתיבה.

• הוסף לסימניות
לא מאושרים בפורום אא"ר דיונים על מה שנכתב בפורום כתיבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה