תותית מפונקת
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
כי הכתובת מייל ששלחת אליה נמחקה!למה גוגל לא שולחת את המייל שלי???
מחקתי את המייל@תותית מפונקת לידיעתך, רואים בצילום שהעלת את המייל..
אני ניסיתי לשלוחמשהו לא ברור לי בשאלתך.
הצילום ששלחת זה שניסית לשלוח למישהו מייל או שמישהו ניסה לשלוח אלייך?
רואים למטה בצד ימין.מחקתי את המייל
אה זהעדיין רואים למטה בצד ימין.
עכשיו זה ברור.מחקתי את המייל
אני ניסיתי לשלוח
וואווועכשיו זה ברור.
אחד מהשניים.
או שכתובת המייל של הנמען נמחקה (החשבון נמחק).ואני מניח שזו לא הסיבה כעת .
אפשרות שניה.שהנמען (זה ששלחת לו את המייל) הדרייב מלא עד 0 מקום.הכוונה של ניצול 15 גיגה חינמיים שגוגל מעניקה בטובה לכל משתמש.
שימי לב.שזה בדרך כלל קורה לאנשים שמסנכרנים את פוטו תמונות לדרייב.או כאלו שכמות המיילים אצלם חצו את ה20000 בערך.
אני מכיר את התקלה הזו מנסיוני בעבר.
תבררי עם הנמען כמה כמות הניצול בדרייבצפה בקובץ המצורף 1345048
אכן.וואווו
אז אם אין מקום ההודעה שלי לא תגיע אליו לעולם??
אין לי שמץ.אני עדיין מסופק אם שלחתי מייל היום ב23/3 והמייל חזר מחוסר מקום.
אם לאחר 3 ימים ב26/3 הנמען פינה מקום .האם יקבל את המייל שנשלח ב23/3 או שצריך לבצע שליחה מחדש?
(אם אסביר את זה בלומדע'ס,האם לאחר שגוגל מחזירה את המייל.המייל נפסל משליחה "בחפצא" שלו ומבוטל טוטאלית מימלא.או שמא החפצא לא נפסל עדיין ורק "אריא הוא דרביע עליה" ומימלא שיוסר המפריע של האחסון ישלח מיידית שוב)
לא ניסיתי זאת ואיני יודע.וצ"ע.
ואשמח לשמוע תשובה מניסיון.
בסה"כ מדובר בצעד חכם/אצילי שג'ימייל מזכיר לנו שהמייל לא נשלח.אין לי שמץ.
אף פעם לא יצא לי לעקוב אחרי זה.
יש לי איזו קבוצת אנשים שאני שולחת להם לפעמים הודעות מסויימות
ואחד מהנמענים עם כתובת מלאה.
וכך אני מקבלת מידי פעם הודעה מג'ימייל, שהנמען לא קיבל, וכו'
המייל שאני שלחתי--
צפה בקובץ המצורף 1345156
חוזר-1
צפה בקובץ המצורף 1345157
חוזר-2
צפה בקובץ המצורף 1345158
חוזר 3
צפה בקובץ המצורף 1345159
באמת נחמד מצידםבסה"כ מדובר בצעד חכם/אצילי שג'ימייל מזכיר לנו שהמייל לא נשלח.
למען הדיוק, רשמית אפשר עד 15 גיגה. בפועל אפשר קצת יותר. (זה מה שכתוב לי כרגע:עכשיו זה ברור.
אחד מהשניים.
או שכתובת המייל של הנמען נמחקה (החשבון נמחק).ואני מניח שזו לא הסיבה כעת .
אפשרות שניה.שהנמען (זה ששלחת לו את המייל) הדרייב מלא עד 0 מקום.הכוונה של ניצול 15 גיגה חינמיים שגוגל מעניקה בטובה לכל משתמש.
שימי לב.שזה בדרך כלל קורה לאנשים שמסנכרנים את פוטו תמונות לדרייב.או כאלו שכמות המיילים אצלם חצו את ה20000 בערך.
אני מכיר את התקלה הזו מנסיוני בעבר.
תבררי עם הנמען כמה כמות הניצול בדרייב
אני לא הייתי מהמר על זה...למען הדיוק, רשמית אפשר עד 15 גיגה. בפועל אפשר קצת יותר. (זה מה שכתוב לי כרגע:
15.1 GB of 15 GB (100%) used ואני עדיין מקבלת מיילים.)
כבר שנים שיש לי מעל 15 ותמיד המשכתי לקבל מיילים. כשזה מתקרב ל16 גיגה אני מוחקת קבצים גדולים.אני לא הייתי מהמר על זה...
כדאי לרוקן מקום קצת.
לא מסובך. פתוחים מייל חדש ומעבירים לשם את הקבצים השוקלים.
אוקיי. לא מתווכח עם בעלי ניסיון...כבר שנים שיש לי מעל 15 ותמיד המשכתי לקבל מיילים. כשזה מתקרב ל16 גיגה אני מוחקת קבצים גדולים.
כעת אני אחרי מחיקה ולכן יש לי רק 15.1.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: מאן דאו1 //