דרוש מידע למה גנים/מוסדות מתחילים מאוחר מהרגיל? במודיעין עילית

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת על מה ולמה הגנים, בתי הספר והחיידרים
(חלקם, לא כולם)
מתחילים בשעה מאוחרת יותר- 8:30 או אפילו 9:00?
מה ההצדקה?
איך זה קשור למלחמה בדיוק?

• הוסף לסימניות
לי אמרו שזה בגלל הבעיות באוטובוסים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אולי חלק מהילדים שלהן הקטנים לא לומדים ואז צריך לחכות עד שבייביסיטר שלהם יקום\ יחזור מהתפילה?

• הוסף לסימניות
יש בעיות תחבורה בכל הארץ (הנהגים הערבים לא באים לעבוד ב״ה)
ואם היא מגיעה רגלית אולי הילדים שלה מתחילים מאוחר בגלל בעיות התחבורה של הצוות שם.
אולי גם אצלם חגגו אתמול וישנו מאוחר (אצלנו ידענו על הלימודים יחסית מאוחר..)

ובכלל אנחנו בתקופה של מידת הדין מתוחה עלינו רח״ל כדאי להרבות בחמלה וכף זכות

בשורות טובות!!!

• הוסף לסימניות
הגננת אמרה לי שזה בגלל האוטובוסים.
הצעתי לה שיגבו מכל הורה שקל ליום ובזה יממנו מונית לאחת הגננות, התגובה שלה היתה שיש רשתות שמתחילות אפילו יותר מאוחר.

• הוסף לסימניות
דווקא אני שמחה שהלימודים מתחילים מאוחר.
להתרגל בהדרגה מכל החופשה הארוכה הזו שקמו לי החל ב9..
ככה אני מארגנת ברוגע את ילדת הגן,
ובנות בית הספר לוקחות אותה, בלי לכעוס שהיא הולכת לאט והן עלולות לאחר..
חבל שלא כל יום זה ככה.
שיתחילו ב8 וחצי -9.

הכי הזוי זה שהסמינרים - שפה יש באמת בעית תחבורה- מתחילים רגיל.

• הוסף לסימניות
באמת,
אני רק מחפשת את ההסבר
בתור אמא שהמשיכה לעבוד כרגיל לאורך כל התקופה.
לדון לכף זכות זה נפלא,
ולכן אני מחפשת תשובה רישמית והסבר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה