כללי למה האוביקט לא מסכים להיחתך

• הוסף לסימניות
שמת אוביקט על האוביקט שרצית לחתוך בחרת את שתיהם ולחצת על צורת ההחסרה?

• הוסף לסימניות
כככן,
הבאתי את האוביקט שלא מסכים להיחתך מפוטושופ -אולי לכן?

• הוסף לסימניות
נראה לי שכן.
זה מיועד לאובייקטים ויקטורים בלבד.

• הוסף לסימניות
ומה עם תמונות?
איך אפשר בכל זאת לחתוך?

• הוסף לסימניות
תעלי תמונה וננסה לעזור לך
אולי ע"י מסיכה

• הוסף לסימניות
אפשר תיזכורת איך עושים מסכה למה שרוצים לחתוך?

• הוסף לסימניות
שמים צורה ריקה מצבע על התמונה בוחרים את שניהם ו קונטרול 7

• הוסף לסימניות
את יוצרת את הצורה שאת רוצה שזה בעזרת הצורות ריבוע, כוכב וכד׳ ואם את רוצה צורה אחרת צרי אותה במסלול את התמונה שימי מתחת ואח״כ בחרי את שניהם ולחצי על המקשים קונטרול ו-7

• הוסף לסימניות
רק אחרי שהקלדתי את התשובה שמתי לב שיש כבר את התשובה מעלי בדף 2

• הוסף לסימניות
יש באילוס' עוד אופציה של מסיכה ממש כמו בפוטושופ, ששחור מכסה, ולבן מגלה...

זה נמצא באפיריינס - אופסיטי, כעת נפתח פאנל ובו רואים את האובייקט הנבחר בתוך מלבן בצד השמאלי, כעת לוחצים דאבל קליק על האיזור הימני של המלבן, נוצרת מסיכה, כולה שחורה, וכעת כל אובייקט לבן שייכנס לאיזור המסיכה יגלה את אותו האיזור.

רק צריך לשים לב, לחזור ולעמוד על האובייקט, שבצד השמאלי, כי אם נשארים על המסיכה, לא מבינים אח"כ למה לא ניתן להמשיך לעבוד על הארטבורד.

• הוסף לסימניות
תודה תודה!!!!!!!!!!
סתם שאלה 'בורה':
מה אני עושה לפני הקונטרול 7 איך אני עושה מסכה בחלון השקיפויות? על מה לוחצת בדיוק?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פנינה ש;1694666:
מה אני עושה לפני הקונטרול 7 איך אני עושה מסכה בחלון השקיפויות? על מה לוחצת בדיוק?

אם הובנה השאלה...

לפני הקונטרול 7 לא עושים שום מסיכה, פשוט יוצרים אובייקט יהיה מה שלא יהיה, את הצורה שעל פיה בסופו של דבר רוצים לחתוך את התמונה, ואז עם הקונטרול 7 הופכים את האובייקט למסיכה, זה הכל.

• הוסף לסימניות
אז הוא כותב לי את ההודעה הבאה:

קבצים מצורפים

• wswwww.PNG
    KB 15.4 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
תעליצילום מסך הכולל את האובייקט אותו את רוצה להכניס למסיכה
כך נוכל יותר לעזור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה