למה הדגש של הניקוד בורח קדימה

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה אני מעמדת ספר ובחלק מהטקסט אני שמה לב שהדגש באותיות מסויימות בורח קדימה, יש לציין שהטקסט הגיע מוורד תקין.
מצ"ב צילום מסך של האות כ' שיש בה את הבעיה.
upload_2020-1-19_15-6-11.png

• הוסף לסימניות
הפונט שאת משתמשת לא תומך ניקוד. נכון?
בכל מקום שיש לך מפיק בתוך האות ועוד משהו כמו חיריק או חולם זה יקפוץ לך
את יכולה לסדר את זה ידני, לא חושבת שנוסחאות שהביאו פה בעבר עוזר לכזה דבר.

• הוסף לסימניות
זה כנראה קורה בגלל שהדגש ממוקם לאחר הניקוד של האות, אפשר לתקן את זה עם GREP, אבל אם את רוצה יש סקריפט חינמי שמתקן את זה ש@eliezer מציע לקבלו ע"י שליחת בקשה במייל.

• הוסף לסימניות
הפונט שאת משתמשת לא תומך ניקוד. נכון?
בכל מקום שיש לך מפיק בתוך האות ועוד משהו כמו חיריק או חולם זה יקפוץ לך
את יכולה לסדר את זה ידני, לא חושבת שנוסחאות שהביאו פה בעבר עוזר לכזה דבר.
בוודאי שהנוסחאות GREP עוזרות לזה. ראי בלינק שהבאתי

זה כנראה קורה בגלל שהדגש ממוקם לאחר הניקוד של האות, אפשר לתקן את זה עם GREP, אבל אם את רוצה יש סקריפט חינמי שמתקן את זה ש@eliezer מציע לקבלו ע"י שליחת בקשה במייל.

הרבה יותר פשוט ונוח לשמור את הנוסחה ב-Query בחיפוש והחלפה מאשר להפעיל סקריפט

• הוסף לסימניות
בוודאי שהנוסחאות GREP עוזרות לזה. ראי בלינק שהבאתי
תודה, אני משתמשת בזה וזה עוזר לי המון!!
אבל ספציפית למתי שיש נקודה בתוך האות בשילוב עוד ניקוד זה לא מסתדר. יש סיבה?

• הוסף לסימניות
זה קשור לצורת ההקלדה, האם הניקוד הוקלד לפני הדגש או לאחריו.
הסקריפט של אליעזר מצוין ואני משתמשת בו באופן קבוע כדי להחזיר את הדגשים למקומם.

• הוסף לסימניות
כנראה שאת לא עושה את זה נכון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה