כללי למה ההודעה הזאת עולה לי

• הוסף לסימניות
מה הבעיה במחשב שלי?
יש לי שמונה ג'גה זכרון, וכן כונןן SSD אז למה הוא אומר לי שאין לי מספיק זכרון

קבצים מצורפים

• חוסר זכרון.png
    KB 505.4 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
בד"כ זה קורה לאחר יבוא של אלמנט פגום לתוך אילוס
נסה להסיר את האלמנטים שהוספת בדקות האחרונות,

או, פשוט אקמול - להפעיל את המחשב מחדש...

חנוכה שמייח!

• הוסף לסימניות
הוא לא אומר שאין זיכרון (אנגלית פשוטה...)
הוא לא יכול לפתוח את אילוסטרטור כיוון שאין מקום לחלון : צריך להגדיל את אזור המסמך
ולנסות שוב...
(לא שאני יודעת מה הכוונה)

• הוסף לסימניות
מה כל הזמן צריך לאתחל את המחשב?

• הוסף לסימניות
ההודעה המעצבנת הזאת עולה לי כל פעם שאני מנסה לפתוח קובץ שני.
הצילו

• הוסף לסימניות
עכשיו ההודעה הזאת עולה כל פעם וזה לא נותן לעבוד האם מישהו יודע איך לפתור זאת?

• הוסף לסימניות
נסה לסגור חלונות אחרים (Application Frame , Application Bar ) ואז להגדיל
את חלון הקובץ ולפתוח
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לא עוזר

• הוסף לסימניות
ב"ה הסרתי את התוכנה והתקנתי מחדש והכל חזר לקדמותו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה