דרוש מידע למה היא לא ישנה?

• הוסף לסימניות
יש לי תינוקת חמודה בת 7 חודשים,
ילדה שמנמנהה ,
אוכלת בלי עין הרע , אוכלת מטרנה+ 3 ארוחות מוצקים ביום.
ישנה שעתיים בבוקר+ עוד 40-50 דקות אחרי צהרים.

אז למה למען ה' ,
כמעט כל לילה,
בכל שעה, בלי העדפה:oops:,
הילדה מתעוררת ,
ומחליטה שבוקר ואמא היא הגננת,
שעתיים שלמות של שעת איכות,
עד שהגננת מכריזה על התפטרות.
בבקשה, עזרו לי לפתור את החידה,
שאוכל לחזור לישון בצורה רצופה:sleep:.

• הוסף לסימניות
מתי את משכיבה אותה לישון אחרי השינה שלה אחרי הצהרים?

• הוסף לסימניות
זה משו חדש או מגיל יותר קטן?
היא אוכלת בין לבין הקימות?
תוך כמה זמן היא חוזרת לישון?

• הוסף לסימניות
השינה שלה ככה:
ישנה בערך 11\11:30 עד 13:30
ואז היא נרדמת לי או בארבע ורבע או בחמש למשך 40-50 דקות (אני מעירה אותה)
ואז היא חוזרת לישון בערך 3 שעות אחרי שהיא קמה

זה משו חדש או מגיל יותר קטן?
היא אוכלת בין לבין הקימות?
תוך כמה זמן היא חוזרת לישון?
אני לא כ"כ בטוחה לגבי אם זה חדש או לא.
היא לא ישנה טוב כ"כ אף פעם.
היא הפסיקה עכשיו להתעורר כל 3 (!) שעות כדי לאכול אבל התחילה את הקטע הזה.
וכמו שכתבתי היא ערה בסביבות השעתים(לפעמים עושה טובה וחוזרת לישון אחרי שעה וחצי- ורבע...)

• הוסף לסימניות
וכשהיא מתעוררת, אם את נותנת לה בקבוק, זה לא עוזר שתמשיך לישון?

• הוסף לסימניות
לי זה נשמע (ממה שאני עברתי) שצריך ללמד אותה לישון רצוף.
מחזוריות של שינה של תינוק בגיל הזה, הוא באיזור השעה וחצי ואז היא קמה כי היא לא יודעת לחזור לישון.
זמן עירות בין לבין הוא בערך שעה וחצי-שעתיים.
פשוט תנסי להשכיב אותה לישון כשהיא קמה, לא לתת לה לצאת החוצה מהעריסה (גם אם זה ייקח שעתיים!!), ולא בקבוק (נשמע שהיא אוכלת מצוין לפני השינה, זה לא עניין של אוכל) ופשוט להרגיע ולהשכיב בחזרה, לומר שוב ושוב "עכשיו לילה, הולכים לישון")
זה ייקח כמה ימים או שבועות (את תהיי מתוסכלת ומיואשת, כבר אומרת:)) - אבל זה עובד ובסוף זה משתלם!

• הוסף לסימניות
היא מקבלת בקבוק.
אבל אם היא מתעוררת שעה אחר כך- היא אפילו לא מסתכלת לכיוונו.
י זה נשמע (ממה שאני עברתי) שצריך ללמד אותה לישון רצוף.
מחזוריות של שינה של תינוק בגיל הזה, הוא באיזור השעה וחצי ואז היא קמה כי היא לא יודעת לחזור לישון.
זמן עירות בין לבין הוא בערך שעה וחצי-שעתיים.
אני עושה את זה זה לא עוזר(חוץ מכאבי ידיים מטורפים בניסיון להרגיע אותה בלול), זה נראה שגם לה זה מפריע היא כביכול מנסהל ישון ולא מצליחה וזה יכול להיות שעות(ולא ניסיתי את זה פעם אחת...), אז אני פשוט מעירה אותה לגמרי משחקת איתה ורק זה עוזר ל לחזור לישון.

• הוסף לסימניות
היא מקבלת בקבוק.
אבל אם היא מתעוררת שעה אחר כך- היא אפילו לא מסתכלת לכיוונו.

אני עושה את זה זה לא עוזר(חוץ מכאבי ידיים מטורפים בניסיון להרגיע אותה בלול), זה נראה שגם לה זה מפריע היא כביכול מנסהל ישון ולא מצליחה וזה יכול להיות שעות(ולא ניסיתי את זה פעם אחת...), אז אני פשוט מעירה אותה לגמרי משחקת איתה ורק זה עוזר ל לחזור לישון.
אני ממש מבינה אותך, גמאני עברתי אתזה.
זה נראה כאילו הם לא בכיוון לישון.
אבל זה עניין של כמה ימים/שבועות שעושים ככה.
ברגע שהיא תחזור לישון ולא תצא מהעריסה (אפשר להרים אותה על הידיים כדי להרגיע) - לילה הבא את כבר תראי שהקימה נדחקת והיא תצמצם את הקימות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה