למה המברשת הרכה של פוטושופ מוציאה ביצועים כאילו?

• הוסף לסימניות
גם לכם זה קורה? פעם חשבתי שזה רק במסך, ובדפוס זה יצא חלק, אך לא. המברשת נמצאת על 0% רכות ובכל זאת כשאני מגדילה אותה כדי ליצור רקע מעברי חלק, זה מבליט את מעבר הצבעים, אני מצרפת תמונה. שיחקתי עם חלון המברשת prefrences וזה נשאר כך.

קבצים מצורפים

• בעיה.JPG
    בעיה.JPG
    KB 23.9 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
זה לא אמור לקרות.
נסי להשתמש במברשת רטובה - מברשת עם סימון של טיפה כדי להחליק...

• הוסף לסימניות
כי אין מספיק הבדל בין הצבעים. ולכן אין מספיק גווני ביניים ליצור מעבר חלק.

• הוסף לסימניות
לענ"ד עבודה על קנווס גדול יותר (אפשר לשמר כמובן את אותו יחס) יפתור את הבעיה

• הוסף לסימניות
לא מבינה גדולה בפוטושופ, אבל לכאורה עומק צבעים יותר גדול יפתור את הבעיה (16/32 ביט)

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות, ניסיתי את כולם והבעיה הרצינית עדיין נשארה. אני מצרפת תמונה של ההגדרות של הצבעים. אני רואה שזה קורה גם באילוסטרייטור. אולי משהו השתבש בצבעים של המחשב שלי או של תוכת אדובי?

קבצים מצורפים

• לכידה1.JPG
    KB 73.9 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
גם אצלי זה כך. חשבתי שרואים את זה רק על המסך ובהדפסה לא.

• הוסף לסימניות
על איזו רזולוציה בד הציור עומד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה