דרוש מידע למה המורות במכון הכושר החרדי בב"ב הן חילוניות ????

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני מתעמלת מידי שבוע בסטודיו ברחוב רבי עקיבא במרכז ב"ב. כולן שם חרדיות חוץ מהמורות שהן חילוניות שמביאות איתן סגנון גס ודוחה שלא מתאים לציבור חרדי. זה פשוט איכס'.
ואני שואלת למה הבנות והנשים לא פונות להנהלה שתכבד את הציבור החרדי ותעסיק מורות חרדיות. יש כ"כ הרבה היצע של מדריכות מתוך המגזר החרדי, אז למה ההנהלה נוהגת בכזה זלזול בציבור ???????????????

• הוסף לסימניות
תפני להנהלה ותגידי להם

• הוסף לסימניות
פניתי
נראה שאם עוד יפנו זה יוכל אולי להשפיע
ולכן כל מי שמתעמלת שם מתבקשת לשלוח להם פניה בעניין

• הוסף לסימניות
עדיף שתגידי לנשים במכון כושר שאת פוגשת שם
ולא לפרסם דברים כבל עם ועולם שיכולים להרוס שם של בעל עסק
אולי יש להם כרגע מחסור במורות מהציבור החרדי? אולי הם צריכים תעודה מסוימת? אני לא יודעת אני רק מנסה לדון לכף זכות.

כבעלת עסק קשה לי מאד לראות אשכולות כאלו שיוצאים עם כל התותחים הכבדים על עסק שיכול להיות שיש לו תשובות טובות אם תפני בעניניות ותשאלי בלי לפצוח במלחמה...

• הוסף לסימניות
יש המון חרדיות שלומדות במקומות כמו וינגייט.
שאר המקצועיות זה עניין של נסיון, תנו להן להתנסות

• הוסף לסימניות
למה שלא יהיה ?!
מה השטויות האלו
ברור שיש
למה בטוחים שהחרדיות לומדות רק את הפשוט וחא באמת לומדות מקצועי??
מכירה מספיק שלמדו הכי מקצועי שאפשר
די כבר עם הניחות המטופשת הזאת
אתם שונאים את עצמכם

• הוסף לסימניות
אני מתעמלת מידי שבוע בסטודיו ברחוב רבי עקיבא במרכז ב"ב. כולן שם חרדיות חוץ מהמורות שהן חילוניות שמביאות איתן סגנון גס ודוחה שלא מתאים לציבור חרדי. זה פשוט איכס'.
ואני שואלת למה הבנות והנשים לא פונות להנהלה שתכבד את הציבור החרדי ותעסיק מורות חרדיות. יש כ"כ הרבה היצע של מדריכות מתוך המגזר החרדי, אז למה ההנהלה נוהגת בכזה זלזול בציבור ???????????????
אני ממש ממש בהלם!!!!
ומה עם רבני העיר???
ואיך את ממשיכה במקום כזה על בסיס שבועי?

• הוסף לסימניות
יש במרכז העיר הרבה מקומות התעמלות.. את יכולה לעבור.

• הוסף לסימניות
עדיף שתגידי לנשים במכון כושר שאת פוגשת שם
ולא לפרסם דברים כבל עם ועולם שיכולים להרוס שם של בעל עסק
אולי יש להם כרגע מחסור במורות מהציבור החרדי? אולי הם צריכים תעודה מסוימת? אני לא יודעת אני רק מנסה לדון לכף זכות.

כבעלת עסק קשה לי מאד לראות אשכולות כאלו שיוצאים עם כל התותחים הכבדים על עסק שיכול להיות שיש לו תשובות טובות אם תפני בעניניות ותשאלי בלי לפצוח במלחמה...
את צודקת!
אולי בגלל זה היא לא כתבה כאן את שם העסק?

• הוסף לסימניות
למה שלא יהיה ?!
מה השטויות האלו
ברור שיש
למה בטוחים שהחרדיות לומדות רק את הפשוט וחא באמת לומדות מקצועי??
מכירה מספיק שלמדו הכי מקצועי שאפשר
די כבר עם הניחות המטופשת הזאת
אתם שונאים את עצמכם
בהחלט אני שונא את עצמי,
ואחרי שנסכים על זה,
רק אבהיר שמכיוון שיש הרבה תחומים שמקומות הלימוד לא ראויים/מתאימים לחרדים,
יש לפעמים פער ברמה המקצועית בין חרדים לשאינם...

• הוסף לסימניות
גם למנתח תקחו אחד או אחת חרדיים ותתנו להם להתנסות?

• הוסף לסימניות
בהחלט אני שונא את עצמי,
ואחרי שנסכים על זה,
רק אבהיר שמכיוון שיש הרבה תחומים שמקומות הלימוד לא ראויים לחרדים,
יש לפעמים פער ברמה המקצועית בין חרדים לשאינם...
ולכן,,,,,,,,,,,????????????
מותר להרשות לעצמינו להתעסק איתם?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מבחינת הרעיון ברור שכן
ההבדל הוא ברמת הדחיפות.
אז אם לכם התעמלות מקצועית היא לא דחופה פשוט אל תגיבו תגובות כל כך נחרצות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה