למה המחשב לא מפסיק לעדכן??

• הוסף לסימניות
בזמן האחרון כל פעם שאני סוגרת או פותחת את המחשב לוקח לו בערך 10 דקות להריץ ולעדכן דברים? מה עושים כדי שהוא יפסיק??
למה הוא בכלל עושה את זה?
מישו?
תודה !!

• הוסף לסימניות
בס''ד

לוח הבקרה\Windows Update\שינוי הגדרות

• הוסף לסימניות
לוח הבקרה\Windows Update\שינוי הגדרות
המחשב שלי באנגלית,
אפשר יותר פרוט מה בדיוק לעשות?? תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
תכתבי בשורת החיפוש שמעל ההתחל (start) את המילה update, הוא יביא לך את ההגדרות של העדכונים של וינדוס באחד התוצאות הראשונות.

• הוסף לסימניות
תכתבי בשורת החיפוש שמעל ההתחל (start) את המילה update, הוא יביא לך את ההגדרות של העדכונים של וינדוס באחד התוצאות הראשונות.
הביא, אבל לא יודעת מה לעשות בשביל שיפסיק לעדכן

• הוסף לסימניות
??

• הוסף לסימניות
אני לא מסתדרת... מישו יכול לעזור לי??????

• הוסף לסימניות
חפשי update settings.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
..

קבצים מצורפים

• 1.png
    KB 82.3 · צפיות: 10
  • 2.png
    KB 82.4 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י בעל מנגן;1021078:
גם לי מציקה אותה בעיה השבוע, ובאמת בדקתי בהגדרות שהבאת, אבל למרות שסימנתי שלא להתקין אוטומטית, עדיין המחשב מחליט על דעת עצמו להתקין עדכונים ביציאה ובכניסה.
זה ממש מתיש.

• הוסף לסימניות
טוב, עשיתי את כל האופציות המוזכרות לעיל, ועדיין- כל סגירה ופתיחה רבע שעה ויותר...
אגב, ליד הכפתור של shut down יש סימן קריאה כתום, אולי זה קשור??

הבאתי כבר טכנאי, לא ידע ממה זה..
אולי מישו מכאן??

• הוסף לסימניות
תודה ל- asterisk על העזרה באישי !!

• הוסף לסימניות
בעיה מאוד נפוצה , יש כמה דרכים לנסות לפתור אותה

הראשונה , וזאת שבדכ מועילה, היא למחוק את התיקייה של הורדת העידכונים ןאז להכריח את הוינדוס לנסות להוריד שוב וזה גם מסדר את האינדקס של ההורדות.

להכנס לשורת פקודה עם הרשאות מנהל (למי שלא יודע -- גוגל)
לרשום
net stop wuauserv --- כדי לעצור את הסרוויס של העידכונים
ואז למחוק את תקיית העידוכנים שנקראת כך SoftwareDistribution
לאתחל את המחשב ולראות מה קורה עם העידכונים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה