למה המחשב לא נותן לשנות שם בקובץ וורד

• הוסף לסימניות
אני מנסה לשנות שם בקובץ וורד, והוא אומר לי שאם אני ישנה את השם אני עלול לגרום שהקובץ לא יפתח, מישהו היום שיחק לי במחשב וכנראה שינה הגדרות, האם מישהו יכול לייעץ לי מה אני צריך לעשות?

• הוסף לסימניות
תעתיק את הקובץ ותשנה את השם, ואם יפתח כיאות תוכל למחוק את המקור.
בכל מקרה יהיה לך גיבוי.

• הוסף לסימניות
בעת שינוי שם קובץ יש להשאיר את הסיומת של סוג הקובץ

כנראה שזה מחשב XP
וכנראה שההוא ששיחק עם המחשב עשה שהסיומות יהיו גלויים, מה שעד היום היה מוסתר...

• הוסף לסימניות
לפי מה שאני מכיר את המחשב, אין שום סיבה אחרת הגורם לאי פתיחת קובץ - בעת שינוי שם.
חוץ מהדבר הנ"ל שכתבתי שמורידים לו את הסיומת. קרי: 3 או 4 אותיות אנגליות לאחר הנקודה.

• הוסף לסימניות
כנס ללוח בקרה

תיקיות>אפשרויות תיקייה>ותסמן וי על >הסתר סיומות קצבים משהו כזה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתחיל;1162499:
תיקיות>אפשרויות תיקייה>ותסמן וי על >הסתר סיומות קצבים משהו כזה
תודה רבה לך על הטיפ זה אכן פתר לי את הבעיה. תזכה למצוות ורוב נחת אכי"ר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה