למה המחשב מקפיץ לי כל הזמן כמות השטח בדיסק נמוכה

• הוסף לסימניות
ולא נותן לי לעבוד על קבצים בפוטושופ ומחקתי מלא דברים ומלא תוכנות
ואין שום הסבר הגיוני לחוסר מקום אני לא יודעת מה זה הדבר הזה ששוקל כ"כ הרבה ואני לא רואה אותו

חשבתי שזה וירוס, אבל מותקן אצלי אנטי וירוס של איסט שנת 2014
אולי יש איזה פקודה שמרעננת את המחשב מקבצים מיותרים שסתם מעמיסים על הזכרון

• הוסף לסימניות
תתקינו treesize ותראו היכן הקבצים יושבים ומה גודלם

קבצים מצורפים

• TreeSizeFreeSetup.rar
    5.6 MB · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
מנצל"ש
יש לי Pagefile.sys ששוקל 16GB
hiberfil.sys ששוקל 12GB

ותיקיית C:\System Volume Information
ששוקלת 11.3

אפשר הסבר מה זה הדברים האלה ואיך אפשר לצמצם את השימוש שלהם בשטח הדיסק?

• הוסף לסימניות
יש לך קבצים גדולים על שולחן העבודה???
תכניסו לאחד הדיסקים הפנויים במחשב.

• הוסף לסימניות
קבצי temp מומלץ למחוק!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;1893002:
תתקינו treesize ותראו היכן הקבצים יושבים ומה גודלם

או אפשר להוריד גירסה ללא התקנה ;)

קבצים מצורפים

• TreeSizeFree.zip
    5.1 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י shifra19875;1892994:
ולא נותן לי לעבוד על קבצים בפוטושופ ומחקתי מלא דברים ומלא תוכנות
ואין שום הסבר הגיוני לחוסר מקום אני לא יודעת מה זה הדבר הזה ששוקל כ"כ הרבה ואני לא רואה אותו

חשבתי שזה וירוס, אבל מותקן אצלי אנטי וירוס של איסט שנת 2014
אולי יש איזה פקודה שמרעננת את המחשב מקבצים מיותרים שסתם מעמיסים על הזכרון

יש לכם תוכנת גיבוי כלשהי שעובדת ברקע ?

• הוסף לסימניות
בדיוק השבוע נתקלתי במחשב עם קבצי טמפ שתופסים מעל 30 ג'יגה, 20 מהם היו קבצי טמפ של פוטושופ, אז בהחלט שווה לבדוק מה קורה שם.

היה גם מחשב שהראה כאילו כל הכונן מלא כמעט עד הסוף, בפועל כשעשיתי בחר הכל (כולל מוסתרים וקבצי מערכת) זה הראה שהקבצים תופסים הרבה פחות.
גם כשמחקנו דברים זה היה ממשיך להראות שהכל מלא.

האנטי וירוס של אוירה היה מעודכן ולא זיהה וירוסים, בדקתי גם עם האנטי וירוס של קספרסקי (של הבדיקה) ולא זיהה כלום.
התקנתי תוכנה נוספת של האנטי וירוס של אוירה בשם סיסטם ספיד אפ (SISTEM SPEEDUP) סרקתי את המחשב, זה מחק קבצי זבל וכל השאר, והכל הסתדר..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה