התייעצות למה המקרו לא עובד

• הוסף לסימניות
אני אוהב להעתיק שרשור שלם של כל מיני נושאים ולשמוע את זה בפלאפון במתמלל טקסט
הבעיה היא שיש כל מיני עיצורים וזה משגע אותי כי במקרה הזה זה מבלבל אותי לגמרי
ואני לא יכול להוריד מאשכול שוא 300 עמודים בצורה ידנית את כל הברים אני עושה את זה בחפש והחלף ולוקח לי בערך עשרים דקות להחליף את הכל
רק שיש לי שתי בעיות שאני לא מצליח להסתדר ורצה שתעזרו לי בטובכם
א אני מקליט את זה למאקרו כדי שאני לא כל יומיים יצטרך להקדיש 20 דקות רק תמיד המקרו לא עובד לי אני לא יודע למה 2 אני משתמש בחדר מחשבים והוורד נסגר לי אז איך אני שומ ר את המאקרו לתמיד דרך שמירה במייל
ב איך אני מוריד את התאריך ומספר ההודעה בלי לפגוע במספרים שבתוך התשובות

תודה Reactions:אלחנן אריאל
א
אלחנן אריאל
משתמש צעיר
עימוד ספרים
25/11/19

כל פעם זה קטע באורך אחר
T
tkh
משתמש מקצוען
עימוד ספרים
עריכה תורנית
25/11/19

אבל זה פסקה אחת שלמה או יותר?
תודה
Reactions:אלחנן אריאל
א
אלחנן אריאל
משתמש צעיר
עימוד ספרים
25/11/19

מי שהבין אותי אני מאוד ישמח שיעזור לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה