נכתב ע"י GRN;760565:לפי מה שהתרשמתי בחיי הקצרים הארגנטינאיות החרדיות מדברות עברית ממש מצויין, ואפילו במהירות כזאת שאפשר ממש להתבלבל, אם לא הר' הרפה, במיוחד אם הן באות ללמוד בארץ תקופה. אם אני לא טועה הן מדברות עברית בבית הספר או משהו דומה.
נכתב ע"י pr;760568:לגבי הנהג מונית - אם הוא לא היה צועק מן הסתם היה הולך לעבוד במאפייה,
זה חלק מהמקצוע(לפחות כאן בישראל
)
נכתב ע"י שיררי;761148:סליחה, לא הבנתי מה הקשר הסיפור הזה לכאן...
נכתב ע"י שניאור770;761150:ככה זה כשהפורום על 7 עמודים והצלחתי לקרוא רק את הראשונים.
נדמה לי שאתה מצטט אותי,נכתב ע"י רותם;767415:[טוב. אז הם מעזים לבקש תשלום (מה אכפת להם שזה למטרות רווח? יש להם זכות בכלל להרוויח משהו על העבודה שלהם, הנהנתנית והזריזה הזו?)
15 ש"ח לציור!!! להתעלף ממש!!!
העבודה הנהנתנית והזריזה הזו....סליחה שאנו עובדים באופן זריז...אגב לא כולם עובדים באופן זריז ולומר נהנתניים ...הייתי ממליץ לך להזהר בלשונך.
אנחנו עובדים קשה והציור הוא פרי יצירתנו.
לגבי המקרה שהונח פה ,אינני מתערב, אך החוצפה לכנות אותנו כך....
שאני אבין , את נכנסת לפורום מאיירים וציירים וקוראת לתהליך עבודתם נהנתנות??
חוצפה.
אשכול, יו מין.נכתב ע"י שיררי;769054:מה עושים כדי לסגור עינין בפרוג?
היא רוצה לנעול, מסתמא.נכתב ע"י pr;769066:מה הכוונה לסגור ענין?
את רוצה למחוק את האשכול?
צריך לפנות לאחד המנהלים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים