למה הציירים לא מבינים את אלו שלא יודעים לצייר?

• הוסף לסימניות
מה שברור,
שברת שיא ברשימת הנצופים בנושא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;760565:
לפי מה שהתרשמתי בחיי הקצרים הארגנטינאיות החרדיות מדברות עברית ממש מצויין, ואפילו במהירות כזאת שאפשר ממש להתבלבל, אם לא הר' הרפה, במיוחד אם הן באות ללמוד בארץ תקופה. אם אני לא טועה הן מדברות עברית בבית הספר או משהו דומה.

נכון לומדים בבית ספר כל הבוקר בעברית, וכל אחר הצהרים מקצועות חול בספרדית. אבל את המבטא הרפה ממש קשה להוציא, וכשמנסים יוצא גרוע מאד...
מתי מנסים? כשלא רוצים שהמוכר יבין שאת חוצניקית ויעלה את המחיר...;)

נכתב ע"י pr;760568:
לגבי הנהג מונית - אם הוא לא היה צועק מן הסתם היה הולך לעבוד במאפייה,
זה חלק מהמקצוע :) (לפחות כאן בישראל :))

זה בדיוק מה שהסבירו לי כשחזרתי לבית שבו התארחתי... אבל בכלליות הישראלים יותר חזקים, פעם קראתי איזה מחקר למה לישראלים יש אופי יותר חזק? וענו שם שזה בגלל מצב המלחמות שעושה אותם כך... יכול להיות...
חוץ מזה מאד נהנתי, זו ארץ יפה מאד, בעלי חסד בצורה לא נורמלית!! הארץ הכי מענינת שהיכרתי (את באמצע לקנות בגאולה פתאום רואה באמצע הכביש חסידי רבי נחמן רוקדים
ככה באמצע החיים...:) וכמו זו המון דוגמאות)

אני מקווה שמהר מאד נוכל להיות כל עם ישראל בארץ ישראל באחדות!
תודה רבה לכולכם על התגובות.

• הוסף לסימניות
אני לא אשכח שראיתי בתערוכה ציור מדהים בצבעי אקרילי
אחד היה תפוח על שולחן שכמעט נגסתי בו "איך שהוא היה אמיתי לא אשכח"
והשני היה כינור ועוד תפאורה בסגנון דוד המלך
המחירים שלהם היה בין 500$ ל-1200$ התחשק לי להביא לבית כזה ציור נפלא ולהשקיע במסגרת, ולבסוף מרוב ציורים צילמת חלק מהם במטרה לשתף את רעייתי...

עכשיו אני רואה שהציורים הם של אברומי נויבירט מדובר בטח ב-4-5 שנים אחורה
וגם שם אני בטוח שהוא קופח אם אלו המחירים שזה נמכר...
אני לא מכיר ציירים עשירים אני מכיר תמונות של ציירים אצל עשירים

• הוסף לסימניות
סליחה, לא הבנתי מה הקשר הסיפור הזה לכאן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיררי;761148:

ככה זה כשהפורום על 7 עמודים והצלחתי לקרוא רק את הראשונים.
בכולופן המוסר השכל הוא שתמיד מקפחים את המוכשרים ומנצלים אותם הגיע הזמן שירימו ראש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיררי;761148:

השורה האחרונה:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שניאור770;761150:
ככה זה כשהפורום על 7 עמודים והצלחתי לקרוא רק את הראשונים.

זה מידע שנסתר משום מה מרוב יושבי הפורום,
אבל ב'הגדרת חשבון משתמש' - 'עריכת אפשרויות' - יש אופציה לראות עד 40 הודעות בעמוד,
כך שאצלי למשל כל האשכול הזה הוא בסה"כ על פני 2 עמודים בלבד.

• הוסף לסימניות
ואוו, ואני חשבתי שהבעיה הזו היא נחלת הגרפיקאים בלבד!

• הוסף לסימניות
[טוב. אז הם מעזים לבקש תשלום (מה אכפת להם שזה למטרות רווח? יש להם זכות בכלל להרוויח משהו על העבודה שלהם, הנהנתנית והזריזה הזו?)
15 ש"ח לציור!!! להתעלף ממש!!!

העבודה הנהנתנית והזריזה הזו....סליחה שאנו עובדים באופן זריז...אגב לא כולם עובדים באופן זריז ולומר נהנתניים ...הייתי ממליץ לך להזהר בלשונך.
אנחנו עובדים קשה והציור הוא פרי יצירתנו.
לגבי המקרה שהונח פה ,אינני מתערב, אך החוצפה לכנות אותנו כך....
שאני אבין , את נכנסת לפורום מאיירים וציירים וקוראת לתהליך עבודתם נהנתנות??
חוצפה.

• הוסף לסימניות
וואי וואי וואי מה יהיה? כבר סיימנו עם העניין! הגענו למסקנה אחת, בארגנטינה תיהיה ארגנטינאי ובישראל תיהיה ישראלי, תם ונשלם העניין :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותם;767415:
[טוב. אז הם מעזים לבקש תשלום (מה אכפת להם שזה למטרות רווח? יש להם זכות בכלל להרוויח משהו על העבודה שלהם, הנהנתנית והזריזה הזו?)
15 ש"ח לציור!!! להתעלף ממש!!!

העבודה הנהנתנית והזריזה הזו....סליחה שאנו עובדים באופן זריז...אגב לא כולם עובדים באופן זריז ולומר נהנתניים ...הייתי ממליץ לך להזהר בלשונך.
אנחנו עובדים קשה והציור הוא פרי יצירתנו.
לגבי המקרה שהונח פה ,אינני מתערב, אך החוצפה לכנות אותנו כך....
שאני אבין , את נכנסת לפורום מאיירים וציירים וקוראת לתהליך עבודתם נהנתנות??
חוצפה.
נדמה לי שאתה מצטט אותי,
ואני כתבתי את זה בציניות כ'קוראת מחשבותיהם' של לקוחות כאלו ואחרים.
פותחת האשכול לא כינתה את הציירים כנהנתנים בשום שלב...

• הוסף לסימניות
מה עושים כדי לסגור עינין בפרוג?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיררי;769054:
מה עושים כדי לסגור עינין בפרוג?
אשכול, יו מין.

פונים למנהלים. (מומלץ בחום שרבי, במקרה דנן).:rolleyes:

• הוסף לסימניות
מה הכוונה לסגור ענין?
את רוצה למחוק את האשכול?
צריך לפנות לאחד המנהלים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;769066:
מה הכוונה לסגור ענין?
את רוצה למחוק את האשכול?
צריך לפנות לאחד המנהלים.
היא רוצה לנעול, מסתמא.

• הוסף לסימניות
לא למחוק, לנעול, שלא תיהיה אפשרות לדון יותר את הנושא הזה שכבר דשנו בו יותר מידי.

• הוסף לסימניות
לפנות למנהלים באישי.

• הוסף לסימניות
או לשאול שוב איך סוגרים את האשכול, והוא שוב יקפוץ למעלה, ושוב יהיה ראשון....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה