עזרה למה ווטסאפ ווב נסגר לי כל שניה??

• הוסף לסימניות
ישלי ווטסאפ על המחשב, ועד היום שהייתי סוגרת אותו ופותחת מחדש הוא היה נפתח כרגיל ולא היה צריך להתחבר שוב ולסרוק את הקוד.
אבל מאתמול, אם אני סוגרת אותו אז שאני פותחת שוב אני חייבת להתחבר שוב עם הקוד
זה משהו בהגדרות? מישו יודע לעזור לי?
אשמח לכל עזרה, יומוצלח!!

• הוסף לסימניות
הרבה יותר נח לעבוד, שהווצאפ מותקן על המחשב, ולא כשהוא נמצא בדף אינטרנט.

מומלץ להוריד למחשב:

• הוסף לסימניות

מומלץ להוריד למחשב:
שלי גם מותקן אבל
ועדיין מתנתק

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אצלי אין ניתוקים (אני על נתיב).
אולי זה כן קשור לנטפרי...(?)

• הוסף לסימניות
בדיוק פתחתי על זה אשכול עכשיו...
יכול להיות שזה בעיה זמנית של וואצפ??

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ישלי ווטסאפ על המחשב, ועד היום שהייתי סוגרת אותו ופותחת מחדש הוא היה נפתח כרגיל ולא היה צריך להתחבר שוב ולסרוק את הקוד.
אבל מאתמול, אם אני סוגרת אותו אז שאני פותחת שוב אני חייבת להתחבר שוב עם הקוד
זה משהו בהגדרות? מישו יודע לעזור לי?
אשמח לכל עזרה, יומוצלח!!
מתחת לקוד הQR, ישנה תיבת סימון קטנה 'הישאר מחובר'.
היא מסומנת?

• הוסף לסימניות

מומלץ להוריד למחשב:
גם אם הם מאשרים, זה רק דרך הדפדפן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה