למה זה כ"כ כבד???????

• הוסף לסימניות
צינזרתי סרט של 2 ג'יגה, ובסגירה של H.264 ו- HD 25p זה סוגר לי במשקל של 30 ג'יגה!!!!!
למה זה ככה?
ואחת ולתמיד אני ישמח לדעת-
איך יוצרי סרטים גדולים מצליחים לסגור את הסרט הסופי שלהם באיכות גבוהה מאוד ובמשקל של ג'יגה וחצי??
תודה לכל העוזרים בעניין!

• הוסף לסימניות
תורידי ב- bitrate למס' יותר נמוך

• הוסף לסימניות
יש היום תוכנות המרה מיוחדות שמצמצמות את הנפח של הסרט ושומרות על האיכות שלו.
אני מכירה כאלו שממש מתעסקים עם ההמרה הזו.
כך גם מעלים לאתרים ולרשת באיכותי ובאפס משקל.

בכל אופן - תורידי את הביטרייט של הסרט בהגדרות היצוא וכך הוא ישקול לך פחות (למטה אפשר לראות כמה זה ישקול)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירה 10;2065246:
יש היום תוכנות המרה מיוחדות שמצמצמות את הנפח של הסרט ושומרות על האיכות שלו.
אני מכירה כאלו שממש מתעסקים עם ההמרה הזו.
כך גם מעלים לאתרים ולרשת באיכותי ובאפס משקל.

בכל אופן - תורידי את הביטרייט של הסרט בהגדרות היצוא וכך הוא ישקול לך פחות (למטה אפשר לראות כמה זה ישקול)
בהצלחה!

סליחה שאני קטנוני וקצת ציני, אבל רק כדי שאחרים לא יחשבו שבאמת יש משהו שהם רק יכולים לחלום עליו, אבל הוא רחוק מהישג ידם...
אז אין כזה דבר תוכנת המרה מיוחדת..., יש תוכנות המרה טובות יותר או פחות, ותמורת כסף כל אחד יכול להשיג כל תוכנה.
למעשה כל עורכת או עורך וידאו שמייצא את העבודה שלו לקובץ, ממש מתעסק עם ההמרה הזו.
וגם הגב' ששאלה את השאלה בפתיחת האשכול, תוכל ממש להתעסק עם ההמרה הזו, עם קצת ידע ועזרה.
המרה של קובץ זה לא משהו שדורש ידע שנלמד לאורך שנים עם תואר במדעי ההמרה או משהו כזה.
קורס קצר של שעתיים שלוש על פורמטים, מקודדים, ושימוש נכון בתוכנת ההמרה, יעניקו את הידע הנדרש.
אני יודע שיש כאלו שמפתחים אלגוריתמים מתמטיים לדחיסה, ושם כבר צריך ידע הרבה יותר מעמיק בתחום, אבל זה לא רלוונטי למשתמש הסופי.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
באמת לא ברור לי איך זה עובד.
יצא לי לייצא סרטונים של 60 שניות למשקל 12 מגה בייט כדי שיעבור בוואצאפ.
הורדתי ב bitrate למספר מאוד נמוך כדי לקבל כזה משקל, כי סה"כ זה לגודל של סמראטפון...
אבל זה יצא טיפה מטושטש.
לפעמים שולחים דברים הרבה יותר ארוכים באיכות יותר טובה. איך??

• הוסף לסימניות
מצטרפת לדברי tadmit, צריך ללמוד קצת על הנושא ולקלוט את העיקרון ואח"כ סוגרים מצוין בלי בעיות.
פופקו נתן בעבר קורס קצר של כמה מפגשים על הנושא, ממליצה מאד! זה שינה לי את כל העבודה!

קישור מומלץ לסיכום של פופקו על נושא הסגירה
http://www.prog.co.il/showpost.php?p...32&postcount=5
מומלץ לשמור במועדפים

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tadmit;2065313:
אני יודע שיש כאלו שמפתחים אלגוריתמים מתמטיים לדחיסה, ושם כבר צריך ידע הרבה יותר מעמיק בתחום, אבל זה לא רלוונטי למשתמש הסופי.

בדיוק לזה התכוונתי!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ולמה הסרט שוקל יותר מכפול 10 בסגירה בלי אפקטים ובלי כלום, רק חיתוכים.
במקור הוא 2 ג'יגה ובסגירה 30!!!! זה לא מוזר???

• הוסף לסימניות
על רגל אחת (ערב פסח...)
דקה של סרט תשקול בהתאם להגדרה שהגדרנו בתוכנה, של כמות המגה בייט לכל שניה.
כך למשל אם הגדרנו שכל שניה תשקול 10 מגה, אזי דקה של סרט תשקול 600מגה.
ולפי הנ"ל, לא משנה כמה שקל הסרט שהמרנו, אלא מה הנתונים שהגדרנו לקובץ החדש.
הסוד המקצועי הוא למצוא את האיזון הנכון בין משקל הסרט לאיכות הסרט. נתון שמורכב גם מהנתונים האובייקטיבים של הסרט (האם יש תנועה מהירה והתחלפות של פריימים או שמא זה הרצאה שבה התמונה כמעט לא משתנה) ומהנתונים הסובייקטיבים של הצופה (איזו איכות מספקת אותי, האם אני מעדיף איכות מקסימלית על חשבון משקל או בדיוק להיפך, אני מעדיף להכניס 6 שעות של סרט לדיסק אחד ולהתפשר על האיכות וכד').

חג כשר ושמח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tadmit;2066238:
על רגל אחת (ערב פסח...)
דקה של סרט תשקול בהתאם להגדרה שהגדרנו בתוכנה, של כמות המגה בייט לכל שניה.
כך למשל אם הגדרנו שכל שניה תשקול 10 מגה, אזי דקה של סרט תשקול 600מגה.
ולפי הנ"ל, לא משנה כמה שקל הסרט שהמרנו, אלא מה הנתונים שהגדרנו לקובץ החדש.
הסוד המקצועי הוא למצוא את האיזון הנכון בין משקל הסרט לאיכות הסרט. נתון שמורכב גם מהנתונים האובייקטיבים של הסרט (האם יש תנועה מהירה והתחלפות של פריימים או שמא זה הרצאה שבה התמונה כמעט לא משתנה) ומהנתונים הסובייקטיבים של הצופה (איזו איכות מספקת אותי, האם אני מעדיף איכות מקסימלית על חשבון משקל או בדיוק להיפך, אני מעדיף להכניס 6 שעות של סרט לדיסק אחד ולהתפשר על האיכות וכד').

חג כשר ושמח

תודה על התשובה המפורטת!!

ויש גם פתרון על זה על רגל אחת?..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה