כללי למה זה קורה? -אינדיזיין

• הוסף לסימניות
מה הפיתרון לבלגן הזה שנוצר לי באינדיזיין?

(לא קיימים אלמנטים במשטחים הענקיים)

כמדומני שזה קרה אחרי שהוספתי או מחקתי דף

קבצים מצורפים

• אינד.JPG
    KB 40.2 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
קשה לראות כך מה קרה, את יכולה לתאר בכתב?
תזכרי שהוא תמיד יוצר עמוד בודד בהתחלה ובסוף ואלי פשוט מחקת את דף, ואז התחברו לך ימין ושמאל שאינם שייכים אחד לשני. אם כן, תוסיפי דף במקום החסר והכל יסתדר שוב. בהצלחה:)

• הוסף לסימניות
משטח העבודה פשוט גדל!

• הוסף לסימניות
אני מרגיש את האובייקטים שהקפיצו אותם... אפילו שעכשיו הם לא קיימים.
הייתי מוחק את כל האובייקטים מחוץ לדף, שומר בשם קובץ אחר,
סוגר את הקובץ ואולי גם את התוכנה, ופותח שוב.

• הוסף לסימניות
הייתי מוסיפה צמד עמודים חדש במקום כל צמד שהשתבש, מעתיקה את החומר מהעמוד המשובש (כלומר, מסמנת את השטח הפנימי של שני העמודים ומעתיקה) ומדביקה בצמד החדש.
אח"כ מוחקת את העמודים המוגדלים.
מעניין, אם עושים CTRL+A בעמודים המוגדלים, תיבת הסימון היא רק בגודל העמודים או שהיא מסמנת גם את השטח הריק?

• הוסף לסימניות
תודה על העיצה
אך היא לא עזרה :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפרה;777684:
הייתי מוסיפה צמד עמודים חדש במקום כל צמד שהשתבש, מעתיקה את החומר מהעמוד המשובש (כלומר, מסמנת את השטח הפנימי של שני העמודים ומעתיקה) ומדביקה בצמד החדש.
אח"כ מוחקת את העמודים המוגדלים.
מעניין, אם עושים CTRL+A בעמודים המוגדלים, תיבת הסימון היא רק בגודל העמודים או שהיא מסמנת גם את השטח הריק?

תודה אני אנסה

CTRL A מסמן רק את התוכן בלי הגודל המיותר,

• הוסף לסימניות
תנסי ללכת עם הסמן עד הפינה הכי שמאלית למטה, ונסי ליגוע שם באיזשהו אוביקט ולמחוק
נראה לי שעדי רביד אמר לנו פעם שאין כזה דבר אוביקט שהוא לגמרי מחוץ למשטח.
או אולי לבדוק דרך חלון הlinks, אם יש שם תמונה או פריט שקשורים לזה ודרך החלון להגיע אליו.

• הוסף לסימניות
עופרה -
העברתי את התוכן לעמודים חדשים, ומה שקרה שעמודים החדשים השתבשו,
והישנים הסתדרו,
נראית לי תופעה מוזרה למדי,

ישראלה -
עשיתי את כל הבדיקות לחיפוש אובייקטים אך הם לא נמצאו

• הוסף לסימניות
אז אולי תעתיקי ותדביקי הכל לקובץ חדש.

• הוסף לסימניות
זה לא קרה לך כשדף עם גרפיקה לשמאל עבר לימין,
אולי מסטר של צד שמאל עשית בטעות לימין
פעם קרתה גם לי כזו תופעה
והייתי צריכה לשחזר אחורה את כל המהלכים עד שהסתדר,
מה היתה בדיוק הסיבה, לא זוכרת (יתכן שלא עליתי עליה אח"כ)

• הוסף לסימניות
לייצא לIDML או לINX, ואת זה לפתוח.
אבל קודם למחוק את הכל מחוץ לדף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה