כללי למה זה קורה?

• הוסף לסימניות
למה השורה האחרונה נראית כך???

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאת צריכה לבחור בישור לשני הצדדים עם אפשרות לשורה אחרונה לצד ימין.

• הוסף לסימניות
כי יש הגדרה של יישור בלוק מלא
תגדירי בלוק עם שורה אחרונה לצד ימין
בחלונית הפרגרף יש אייקונים עם סוגים שןנים של יישור בלוק

• הוסף לסימניות
אני בוחר יישור לשני הצדדים - כי זה מה שאני אוהב כאן.
התוכנה אמורה להיות חכמה ולפזר את השורות הקודמות בהתאם.
בכל הפרקים זה בסדר ורק כאן לא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלי שטרן;1018666:
כי זה יישור בלוק מלא ואת צריכה לעשות לצד הימני

גבירותי!
האופציה יישור מלא לשני הצדדים מיועדת רק למקרה שהשורה האחרונה ממילא מלאה?
אני מעוניין (בינתיים הצלחתי בדרך עוקפת) בבלוק מלא לשני הצדדים, ושאלתי איך מבצעים זאת. עיצובים אחרים לא חסרים.

• הוסף לסימניות
אין אפשרות ליישור בלוק מלא, כולל שורה אחרונה כשהשורה האחרונה קצרה מידי,
לכן התוצאה נראית כמו בצילום - רווחים מוגזמים בין האותיות
יש אפשרות ליישור בלוק, כשהשורה האחרונה מיושרת לימין, שמאל או אמצע.

• הוסף לסימניות
הוא צודק. זה לא אמור להראות כך! בודאי שהתוכנה אמורה לסדר את השורה האחרונה יפה, והיא מישרת את כל השורות האחרונות בהתאם ומעבירה מילים קדימה.
תבדוק אם אין לך טאב במקרה?

• הוסף לסימניות
יש אנטר או מעבר שורה ידני לפני ה"כד".

• הוסף לסימניות
אתה צריך להשתמש בפונט מסוג אופן טייפ ולסמן אפשרות של naskh

• הוסף לסימניות
תודה לכולם. הסתדרתי על ידי שבירת הפסקה כמה שורות קודם, ואז במפתיע שתי הפסקאות התיישרו מלא.
החלפת עיצוב או פונט זה לא מה שחפשתי, במיוחד אחר שראיתי שבקטעים אחרים באותו מסמך הכל היה בסדר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה