- הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;1371075:יש לך סימוכין למה שאמרת?
אני יודע שזה תלוי במצלמות והמחיר שלהן.
D700 זה 250 או 300 לעומת D600 שזה עד 200
ב7D עבדתי גם עם 200
במרק 3 לא מעבר ל160 וזה כנראה גם חנוק
בשניהם עם אותו משדר (סיני זול)
ב7D עבדתי גם עם 200
במרק 3 לא מעבר ל160 וזה כנראה גם חנוק
בשניהם עם אותו משדר (סיני זול)
נכתב ע"י msphoto;1371084:שלמה, דווקא ב5D3 זה 200 וב50D זה 250 אם אני זוכר נכון.
אין קשר למחיר.
נכתב ע"י שלמה;1371091:יש כן קשר במחיר של ייצור המצלמה לתריס במהירות גבוהה.
היום מנסים להוזיל את המוצר בחלקים זולים או מפרטים פנימיים.
הD70 שלי הייתה במהירות 500! חלקי שניה לעומת 250 בD200 ושניהם מצלמת קרופ.
בפול פריים של D600 אפשר להגיע ל200 לעומת 250 בD800.
נכתב ע"י דוד דנברג;1371948:אם מהירות הסינכרון הקבועה במצלמה היא 1/200 וב-1/160 עם פלאש שמחובר להוט-שו מתקבל קו כהה, יתכן שמנוע התריס "עייף" ומומלץ לשלוח למעבדה.
נכתב ע"י msphoto;1371943:כמדומני שב70D התריס אלקטרוני ולא מכני.
ושוב, אין מחיר המצלמה לא קשור, במקרים רבים כפי שפורט תריסים של מצלמות יקרות יותר - איטיים יותר מתריסים של מצלמות זולות.
למה? שאלה טובה.
אני הייתי שמח לצלם ריקודים בתריס 250/320
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים