למה זה שוב קורה לי?!

• הוסף לסימניות
אחרי "מאבקים" אין סופיים עם המחשב והפרימיר.:mad:
החלטתי להשקיע ולקנות מחשב חדש.
עם מפרט שמתאים לתוכנה הכבדה של פרימיר.
באמת ההיתי מרוצה מאוד המחשב פשוט טס לי........
עכשיו- ערכתי מצגת של עשרים דקות עם אפטר וקצת אפקטים, והרבה שכבות.
הכל היה מצוין..עד ש...
לקראת סוף העריכה פשוט כל פעולה לוקחת שעה וכל הזמן המחשב מודיע "לא מגיב"!!
עד שלא היתה לי בררה אלה לחזור לשמירה קודמת ולעבוד מאיפה ששמרתי שוב....
בשאר הפרויקטים הכל הכל הולך בסדר!
מישהו יכול לומר לי מה הסיבה?!:confused:
אולי זה קשור לקבצים זמניים...

• הוסף לסימניות
את עובדת עם Dynamic Link זה כנראה הסיבה.
נכתב ע"י דבושינקה;786554:
אחרי "מאבקים" אין סופיים עם המחשב והפרימיר.:mad:
החלטתי להשקיע ולקנות מחשב חדש.
עם מפרט שמתאים לתוכנה הכבדה של פרימיר.
באמת ההיתי מרוצה מאוד המחשב פשוט טס לי........
עכשיו- ערכתי מצגת של עשרים דקות עם אפטר וקצת אפקטים, והרבה שכבות.
הכל היה מצוין..עד ש...
לקראת סוף העריכה פשוט כל פעולה לוקחת שעה וכל הזמן המחשב מודיע "לא מגיב"!!
עד שלא היתה לי בררה אלה לחזור לשמירה קודמת ולעבוד מאיפה ששמרתי שוב....
בשאר הפרויקטים הכל הכל הולך בסדר!
מישהו יכול לומר לי מה הסיבה?!:confused:
אולי זה קשור לקבצים זמניים...

• הוסף לסימניות
מאור התכוון למקרה בו את משתמשת גם בפרימייר וגם באפטר בו זמנית דרך קישור הנמצא בתוכנה עצמה.
למעשה כדאי שתנסי לנתק את החיבור לאינטרנט מהמחשב ולעבוד עם התוכנות שוב, ייתכן שזוהי הבעיה, כמה שזה אולי נשמע לא הגיוני אבל מנסיון אצלי זה עזר, שווה לנסות...
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rahamim1;786605:
מאור התכוון למקרה בו את משתמשת גם בפרימייר וגם באפטר בו זמנית דרך קישור הנמצא בתוכנה עצמה.
למעשה כדאי שתנסי לנתק את החיבור לאינטרנט מהמחשב ולעבוד עם התוכנות שוב, ייתכן שזוהי הבעיה, כמה שזה אולי נשמע לא הגיוני אבל מנסיון אצלי זה עזר, שווה לנסות...
בהצלחה.
יכול להיות שלנתק את החיבור זה יעזור אבל לתווך קצר מאוד..
וחוץ מיזה כל הזמן אני אמורה להיות עסוקה בלנתק ולחבר?!!?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה